MY KTEO

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Θανάσης Ζεμπίλης για Νοσοκομείο Χαλκίδας: «Θέλαμε ένα πιο φιλόδοξο νέο Οργανισμό - Δεν είναι όμως ακριβές ότι δεν έχουμε νέο Οργανισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)


Από την περίοδο που ήταν ακόμα δήμαρχος Χαλκιδέων παρακολουθεί στενά τα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, όπως ο ίδιος δήλωσε στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας με θέμα: «Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας και οι Δομές Υγείας, στην Εύβοια εκπέμπουν sos!».

Επί των ημερών του δημοπρατήθηκε το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας και μετά από συλλογική προσπάθεια λειτούργησε, όπως επεσήμανε και τόνισε ότι ο ίδιος έχει προσπαθήσει με συναντήσεις με υπουργούς και όχι μόνο, να καταρτιστεί ο νέος Οργανισμός  Λειτουργίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας και έγιναν βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. «Θέλαμε ένα πιο φιλόδοξο νέο Οργανισμό - Δεν είναι όμως ακριβές ότι δεν έχουμε νέο Οργανισμό» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Για το θέμα της έλλειψης προσωπικού ο Θανάσης Ζεμπίλης είπε ότι δεν μπορεί να πει κανένας ότι είναι ευχαριστημένος, αλλά σημείωσε ότι γίνονται προσπάθειες.

Στο βίντεο που ακολουθεί η τοποθέτηση του Θανάση Ζεμπίλη: