MY KTEO

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Δέσποινα Βανδή από το J2US για Βασίλη Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν, είμαι ευγνώμων»


Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την πορεία της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη από τη θέση του κριτή του J2US.

Η Δέσποινα Βανδή συνεπής προς την υποχρέωση που έχει αναλάβει ως κριτής του J2US, δεν έλειψε από το 3ο live το Σάββατο 9/3.

Ο Νίκος Κοκλώνης την καλωσόρισε και της ευχήθηκε για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη: «Σε αγαπάμε πολύ Δέσποινα, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, περαστικά και στον Βασίλη, η σκέψη μας ήταν μαζί σου εύχομαι να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο παρουσιαστής και παραγωγός του show.

Ενω η Δέσποινα Βανδή απάντησε πως: «Τα δύσκολα πέρασαν. Έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά», σχολίασε η τραγουδίστρια και κριτής του J2US.

Ενώ ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε τα περαστικά και τα χαιρετίσματά του στον γνωστό ηθοποιό: «Η αγάπη μας ήταν μαζί σου και περαστικά στον Βασίλη», είπε στην Δέσποινα Βανδή ο παρουσιαστή του J2US.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε για τις αμέτρητες ευχές που έχουν δεχτεί, η ίδια κι ο Βασίλης Μπισμπίκης, αναφέροντας: «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Όλα υπέροχα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά».



iEidiseis.gr