MY KTEO

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Revenge porn: Βιντεοσκοπούσε γυμνή τη σύζυγό του στην τουαλέτα και διοχέτευε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο

 


Αδιανόητο περιστατικό revenge porn με μια γυναίκα να καταγγέλλει τον σύζυγό της πως την βιντεοσκοπούσε γυμνή στην τουαλέτα και μετά διοχέτευε τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.Η γυναίκα μίλησε για το απίστευτο περιστατικό revenge porn, να βλέπει τις γυμνές της φωτογραφίες να γίνονται βορά του διαδικτύου από τον ίδιο της τον άντρα.

 «Δεν έδειχνε τίποτα, φυσιολογικότατος. Είχα πάρει το κινητό του, είδα μέσα τις φωτογραφίες μου. Είδα δηλαδή, ότι τις έστελνε κάπου αλλού τις φωτογραφίες μου. Έμενε μέσα στο σπίτι κανονικά. Ήμασταν μαζί. Είχαμε κάποια προβλήματα σαν ζευγάρι , αλλά δεν φαινόταν ότι κάνει τέτοιο πράγμα. Δεν είχα καταλάβει ότι κάνει τέτοιο πράγμα».

 Η γυναίκα σοκαρισμένη ακόμα και μετά την καταδίκη του συζύγου θα περιγράψει την αδιανόητη στιγμή που καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος της ζωής της έχει μετατρέψει την καθημερινότητά τους σε ένα «ροζ Βig Βrother».

 «Τυχαία. Χτυπούσε μια μέρα το κινητό, έβγαζε περίεργους θορύβους. Κοιμόταν. Το πήρα, το άνοιξα και έπεσα πάνω σε αυτά που είδα. Είχε φωτογραφίες δικές μου, που τις έστελνε σε άλλους. Σε μια εφαρμογή που δεν την γνωρίζω εγώ τι εφαρμογή ήταν αυτή. Δεν παθαίνεις σοκ όταν βλέπεις τέτοια πράγματα; Τον ρώτησα «τι είναι αυτά;» και μου είπε «τίποτα, κάτι… τα έστειλα σε έναν φίλο μου». Χαλαρός».

 Η αδιανόητη στιγμή της αποκάλυψης

H γυναίκα καταγγέλλει το αδιανόητο. Ο σύζυγος της συγκέντρωνε και διοχέτευε στο διαδίκτυο τις γυμνές της φωτογραφίες. Η τυχαία αποκάλυψη της δράσης του αποκάλυψε μία αδιανόητη πραγματικότητα με κρυφές κάμερες στο μπάνιο.

 Η περαιτέρω έρευνα αποκαλύπτει και χειρότερα σε διαλόγους με άλλους που έβλεπαν τις φωτογραφίες.

 -Ποια είναι αυτή η μ… ρε;

-Η γυναίκα μου.

-Πω πω τι μας έφτιαξες τώρα.

-Πού μένετε να έρθουμε;

-Ελάτε να την … όλοι.

 Η εκδίκηση, το κίνητρο πίσω από την βιντεοσκόπηση

Και όλα αυτά γιατί; Η γυναίκα θα πει πως ο άντρας ήθελε να την εκδικηθεί. «Ήθελε να με εκδικηθεί. Για ποιο λόγο; Δεν έκανα κάτι. Δεν έκανα κάτι που να αξίζω τέτοια τιμωρία και τέτοια εκδίκηση. Σημασία έχει ότι δικαιώθηκα. Τελείωσε. Δεν κάνουμε υπομονή για τέτοια πράγματα. Αντιδρούμε.

 

Καταφεύγουμε στη δικαιοσύνη. Αυτό είναι ένας ψυχολογικός και ψυχικός βιασμός. Μπορεί να μην είναι σωματικός, αλλά είναι βιασμός. Μου έλεγε ότι θα έχω αργό θάνατο. Δεν θα φύγω από εδώ μέσα. Εγώ ξέρω τι έχω περάσει μέσα στο σπίτι μου και φυσικά και αυτός ξέρει τι έχει γίνει μέσα στο σπίτι, όπως ξέρει και πολύ καλά τι έχει κάνει».

 

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο  αποκαλύπτεται σε όλες τις διαστάσεις της έχει όμως ακόμα και ένα άλλο μελανό σημείο. Την χρονίζουσα κακοποίηση της γυναίκας λόγω της αργής απονομής δικαιοσύνης.

 

«Η δικαιοσύνη πρέπει να έχει πολύ γρηγορότερα αντανακλαστικά. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να τυραννιέται 4 χρόνια. Στο δικαστήριο υπήρχε λίγη ένταση. Φώναζε. Έλεγε ότι εγώ έφταιγα για όλα, ότι εγώ τον έβριζα, τον χτυπούσα. Στο σπίτι δεν ήθελε και πολύ μεγάλη αφορμή για να κάνει κάποιο καβγά. Ήταν οξύθυμος πάντα. Δηλαδή, τα τελευταία 6 χρόνια ήταν πάρα πολύ οξύθυμος».


 Καταγγελίες που «πάγωσαν» το δικαστήριο

Στην δίκη οι δικαστές ανατρίχιασαν όταν άκουσαν την γυναίκα να εξιστορεί την διαπόμπευση της από τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί για σύζυγο της και πατέρα των παιδιών της. Η ανατριχίλα έγινε ρίγος, όταν αποκαλύφθηκε η καταγραφή και της κόρης που έγινε και αυτή αντικείμενο κρυφής βιντεοσκόπησης.

 

«Αντιλήφθηκα ότι το κινητό του έκανε περίεργους ήχους σαν αυτούς των μηνυμάτων. Κάποια στιγμή ενώ κοιμόταν, πήρα το κινητό του και είδα εγκατεστημένη μια εφαρμογή μηνυμάτων και με αυτά που είδα πάγωσα. Είδα γυμνές μου φωτογραφίες και με εσώρουχα στο μπάνιο του σπιτιού μου. Είδα και την κόρη μου γυμνή σε αυτές τις φωτογραφίες», κατέθεσε η γυναίκα.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ένιωσε τότε αυτή η γυναίκα, που όπως είπε είδε τον αδιάκριτο φακό κρυμμένο στο οικογενειακό μπάνιο.

 

«Έτρεξα στο μπάνιο και βρήκα μια εγκατεστημένη κάμερα μέσα στο κουτί του αρωματικού χώρου. Αμέσως του φώναξα ότι τα ξέρω όλα και εκείνος με ψυχρότητα απάντησε «πως κάνεις έτσι; Έστειλα σε έναν φίλο μου». Τότε πήγε στο μπάνιο και βγήκε με δύο κάμερες στο χέρι».

 

«Το έκανα για να την εκδικηθώ»

Από την άλλη, ο άντρας στο δικαστήριο εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει αιτιολόγηση για τις πράξεις του. Το δικαστήριο δεν πείστηκε.

 

«Έχω μετανιώσει. Έκανα λάθος και το αναγνωρίζω. Ξεκίνησα από τα περασμένα Χριστούγεννα να τραβάω βίντεο και συνέχισα και τους επόμενους μήνες. Αρχικά, είχα βάλει το κινητό μου τηλέφωνο για να τραβάει μόνο τη γυναίκα μου. Τα παιδιά μου δεν τα κατέγραψα ποτέ. Είχα κάνει εγγραφή σε ένα σάιτ ερωτικού περιεχομένου και έβαζα τις φωτογραφίες της εκεί. Το έκανα για να την εκδικηθώ γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν απόμακρη, επιθετική και προσβλητική απέναντί μου», είπε ο κατηγορούμενος.

 

Τώρα όλοι περιμένουν την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό. Ελπίζουν σύντομα. Και εύχονται αυτή την φορά η ποινή να μην μείνει στα χαρτιά.

 

«Είχε βάλει την κρυφή κάμερα στο αρωματικό χώρο του μπάνιου»

Η καταγγέλλουσα μιλώντας στο Live News, τόνισε ότι ο άντρας της είχε αρκετές φωτογραφίες από το μπάνιο. «Σίγουρα μας κατέγραφε όλους και επέλεγε το υλικό. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι διάλεγε εμένα και έστελνε εμένα», συμπλήρωσε.

 

Όπως είπε, ήταν 13 χρόνια παντρεμένοι και δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. «Τα τελευταία έξι χρόνια ασκούσε λεκτική και σωματική βία. Έκανα υπομονή για να μην χαλάσω την οικογένειά μου για τα παιδιά μου, μήπως αλλάξουν τα πράγματα, αλλά αποδείχτηκε λάθος», σημείωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι είχε τοποθετήσει την κάμερα στο αρωματικό χώρου στο μπάνιο.