MY KTEO

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Η Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ νεκρή στα τελευταία επεισόδια - Σε ποια χέρια καταλήγει ο γιος της


Η Θεοφανώ δεν θα καταφέρει να μεγαλώσει τον γιο της και να ευτυχίσει στα τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα». Η υπηρέτρια των Λασκαραίων και σύγκρια του Μάρκου θα βρει τραγικό θάνατο.

Ο Μάρκος έχει πάρει με το ζόρι τη Θεοφανώ στον πύργο για να βρίσκεται κοντά σε αυτή και τον γιο του. Αλλά εκεί η κοπέλα έχει πολλούς εχθρούς που θέλουν το κακό της και μαζί του παιδιού της. Τα λόγια της τσιγγάνας θα βγουν αληθινά και το μόνο που θα μπορέσει να κάνει, είναι να αλλάξει τη μοίρα μόνο για λίγο.

Η Δαμιανή είναι η πρώτη που σχεδιάζει να τη σκοτώσει κι έχει συμμαχήσει με την Κυπριανή γι'αυτό. Το ίδιο και η Μεταξία που θέλει να την κάνει πρώτα να νιώσει τον πόνο που ένιωσε κι εκείνη όταν πέθανε το παιδί της.

Όταν οι Γερακάρηδες επιτεθούν νύχτα στον πύργο, οι Λασκαραίοι θα αιφνιδιαστούν. Λίγοι θα βγουν ζωντανοί από την σφαγή που θα ακολουθήσει. Ο Μάρκος μαζί με τον Μιχαήλ θα καταφέρουν να ξεφύγουν και να κρυφτούν, αλλά χάνουν πια κάθε εξουσία. Όλα καταλήγουν στα χέρια του Τζανή που αναλαμβάνει την πατριά μετά από την συμμαχία με τον Σπήλιο. Η Δαμιανή νιώθει πανίσχυρη δίπλα του, αλλά η χαρά της δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ.

Η Θεοφανώ θα κρυφτεί με το μωρό της, αλλά όταν θα την ανακαλύψουν, θα αντιμετωπίσει τον θάνατο. Την εξόντωσή της θέλει να αναλάβει η Κυπριανή κλείνοντας τους λογαριασμούς της με την Αναχίτ και την προδοσία του άντρα της. Μόνο το μωρό έχει ελπίδες να σωθεί. Ενώ η ώρα της εκτέλεσης για τη Θεοφανώ έχει φτάσει. Τότε ζητά να πεθάνει στο ίδιο σημείο που κάηκε η μητέρα της, στο Ταίναρο.

Στον δρόμο για τον θάνατο, η Θεοφανώ θα ξεφύγει από τους δήμιούς της, για την ώρα. Η προφητεία της τσιγγάνας όμως ήταν ξεκάθαρη, έρχεται το τέλος της. Η Κυπριανή την καταδιώκει και δεν θα ησυχάσει μέχρι να εκδικηθεί. Η κοπέλα θα θυσιαστεί για να γλιτώσει το μωρό της και όταν θα φτάσουν ο Αντρέι με τον Μάρκο θα είναι πολύ αργά. Το παιδί όμως είναι ακόμη ζωντανό και ο Αντρέι δεν θα αφήσει κανέναν να του το πάρει. Ούτε τον Μάρκο.



iEidiseis.gr