MY KTEO

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Το Ναυάγιο spoiler: Πέτρος και Ειρήνη επιτέλους μαζί


Όλες οι εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Το Ναυάγιο», που θα προβληθούν από την Κυριακή 31/3 έως την Τετάρτη 3/4 στις 22:50.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Λαμπρινή, η οποία μπαίνει στο χειρουργείο, αλλά παρουσιάζει πολλές επιπλοκές. Ο Πέτρος ζει βουβός το δράμα του, αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο να χάσει τη μάνα του για πάντα αυτή τη φορά. Στην άλλη πλευρά ο Μιχάλης και η Ελένη πέφτουν θύματα διάρρηξης με τον Παντελίδη να κρύβεται πίσω από αυτό. Έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να καταφέρει να ξελασπώσει.

Επιπλέον η σχέση της Ειρήνης και του Ιπποκράτη χειροτερεύει όταν ο Στελής μαθαίνει άλλη μία από τις χειριστικές κινήσεις του και προσπαθεί να την προστατεύσει. Ο Μάκης απαιτεί να του πει η Μαρία τον λόγο που δεν εγκρίνει τη σχέση του με τη Λίνα. Πως όμως να του αποκαλύψει πως η Θοδώρα είναι ετεροθαλής αδερφή δική του και της Λίνας.

Ο Άγγελος, πάλι, βρίσκει δικαιολογίες για να αποφύγει τον αρραβώνα στην Κρήτη αλλά η Βάσω έχει έτοιμη μια λύση που δεν θα του αρέσει καθόλου.

Ο Πέτρος θα επιστρέψει στο χωριό του μετά από έναν χρόνο απουσίας και δεν θα αργήσει να γίνει αντιληπτός από έναν παλιό του γνώριμο. Το ναυάγιο τον είχε καλύψει από τη βεντέτα που απέφευγε, τι θα γίνει όμως τώρα;

Η Λαμπρινή αναρρώνει σιγά σιγά και θα μιλήσει στον Παπα-Γρηγόρη. Θα του πει πως ήρθε στο νοσοκομείο ο Πέτρος πριν από το χειρουργείο. Θα την πιστέψει ο παπάς ή θα της πει πως ελπίζει άδικα; Η Λίνα θα παραλάβει μία ανθοδέσμη χωρίς να μάθει ποιος είναι αυτός που της τα στέλνει.

Αυτό θα πυροδοτήσει τη ζήλια του Μάκη. Προσπαθεί να μάθει ποιος της στέλνει λουλούδια. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Στελής έχει έρθει στην Κρήτη κι έφερε μαζί του την Ειρήνη.

Η Ελένη προσπαθεί μάταια να πείσει τον Μιχάλη να μην υποκύψει στους εκβιασμούς του Παντελίδη. Ο Βασίλης θυμάται κάτι από το παρελθόν του με τη Στέλλα που τον κάνει να αναθεωρήσει ριζικά τη στάση του.

Ο Ιπποκράτης θα ανακαλύψει το γράμμα του αδελφού της Δήμητρας από τη Μόσχα και θα γίνει έξω φρενών. Αυτό είναι και η αφορμή για να την διώξει από το σπίτι του. Δεν υπολογίζει ότι γνωρίζει πολλά πράγματα για το παρελθόν του.

Μια συνάντηση είναι αναπόφευκτη στην Κρήτη. Ο Πέτρος θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα του. Θα βρει καταφύγιο στην εκκλησία του χωριού του, χωρίς να ξέρει ότι την ίδια ώρα κατευθύνεται εκεί ο πατέρας του.

Η Λίνα θα πει ψέματα στον Μάκη για τα λουλούδια που της έστειλε ο Όθωνας. Η κοπέλα ζητά τη βοήθεια της Βάσως και του Άγγελου για να μην την καταλάβει. Το μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται και ο Ιπποκράτης την διώχνει από το σπίτι.

Ο Βασίλης και η Στέλλα μπλέκουν σε έναν καβγά που έχει επεισοδιακή κατάληξη, ενώ ο Παντελίδης σκέφτεται ένα ακόμα σχέδιο, που αφορά τη Λίνα και τον Όθωνα. Την πιο δύσκολη στιγμή ο Σάββας θα ανακαλύψει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη για να πάρουν το πάνω χέρι στη δίκη.

Στην Κρήτη, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Ειρήνη. Θα δει μπροστά της τον Πέτρο, έτοιμο να της αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και να βάλει τέλος στο ψέμα ανάμεσά τους.

Τις επόμενες ημέρες ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Στελή, ελπίζοντας να καταφέρει επιτέλους να της πει την αλήθεια για τον ίδιο αλλά και για τον Ιπποκράτη.

Ο Μιχάλης θα πάρει αποφάσεις σχετικά με τη πρόταση του Παντελίδη και πηγαίνει στο γραφείο του μαζί με την Ελένη να του τις ανακοινώσει. Ο Πέτρος και η Ειρήνη περνούν την πιο όμορφη νύχτα της ζωής τους μετά το ναυάγιο.

Ο παπά-Γρηγόρης αποκαλύπτει στη Λαμπρινή ότι είδε κι αυτός τον Πέτρο και ζητά τη συγχώρεσή της για όλους αυτούς τους μήνες που έχασε την πίστη του. Η Στέλλα εκμυστηρεύεται στον Σάββα την αγωνία της ότι δεν κάνει για μητέρα.

Ο Ιπποκράτης ψάχνοντας το παρελθόν του Αντώνη Καραδήμου, καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται και η Ειρήνη. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη έρχονται απροειδοποίητα στην Αθήνα, αναγκάζοντας τη Λίνα να τους πει επιτέλους την αλήθεια για τον Μάκη και τη σχέση τους.



iEidiseis.gr