MY KTEO

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Παρουσιάστηκαν οι 10 υποψήφιοι των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές από τη Στερεά Ελλάδα - Μήνυμα πολιτικής ανατροπής (φωτο)


Τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Στερεάς Ελλάδας που θα συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο, παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής στη Χαλκίδα η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας.

Η συντονίστρια της Ν.Ε. Εύβοιας Άννα Καραγιάννη, αφού καλωσόρισε τους φίλους και τα μέλη του κόμματος που βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου Χαλκίδας επί της οδού Αβάντων, τόνισε ότι όλοι οι υποψήφιοι είναι αξιόλογοι, καταξιωμένοι, με πλούσιο βιογραφικό και ζήτησε την μαζική προσέλευση στις κάλπες της Κυριακής.

Πριν την παρουσίαση των 10 υποψηφίων χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος από την Εύβοια Δημήτρης Αναγνωστάκης, Θεοδώρα Ακριώτου και Βάνα Φρυγανιώτη, ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Βασίλης Λύκος και ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων Παναγιώτης Τζαφέρος.

Εκτίμηση όλων ήταν ότι οι συνθήκες για πολιτική ανατροπή στη χώρα έχουν ωριμάσει και ότι οι πολίτες στις κάλπες των ευρωεκλογών θα στείλουν μήνυμα ανατροπής της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενώ χαιρέτισαν τη διαδικασία και τόνισαν ότι θα στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους το πρόσωπο που θα αναδείξουν οι κάλπες που θα στηθούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκαν οι υποψήφιοι των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές από τη Στερεά Ελλάδα, οι οποίοι μίλησαν για την πορεία τους μέχρι να πάρουν την απόφαση να συμμετάσχουν στην διαδικασία αυτή, αλλά και για ο όραμά τους για το κόμμα, την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι προτεινόμενοι υποψήφιοι για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι οι:

Δείτε αναλυτικά τους υποψήφιους των προκριματικών εκλογών πατώντας εδώ.

Εδώ να σημειωθεί ότι μέλη και φίλοι του κόμματος θα μπορούν να ψηφίσουν είτε στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα είτε διαδικτυακά, όπως έγινε και στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου. Ενώ από τους 10 υποψηφίους θα αναδειχτεί μόνο ένα άτομο που θα βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.