MY KTEO

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Εύβοιας: Η συμμετοχή Πετράκη στο ψηφοδέλτιο έχει ιδιαίτερη σημασία για το νομό μας, καθώς δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα Ευβοιώτη σε κανένα ψηφοδέλτιο


 Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής και επίσημα το ΠΑΣΟΚ, μέσω εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Στη λίστα της Χαρ. Τρίκούπη βρίσκεται, μεταξύ άλλων εξαίρετων υποψηφίων και ο Ευβοιώτης Σταύρος Πετράκης.

Η συμμετοχή αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για το νομό μας, καθώς δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα Ευβοιώτη σε κανένα ψηφοδέλτιο.

Ο Σταύρος Πετράκης είναι δάσκαλος στη Χαλκίδα. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις επιστήμες της αγωγής.

Είναι Αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γραμματέας του Πανελλαδικού Συμβουλίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, της παράταξης του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και Αναπληρωτής Γραμματέας του τομέα συνδικαλισμού του ΠΑΣΟΚ.

Στα φοιτητικά του χρόνια, στο Ηράκλειο Κρήτης, εντάχθηκε στην ΠΑΣΠ. Στη συνέχεια μέσα από τις τάξεις της ΠΑΣΚ, στην Εύβοια, διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών και σε πανελλαδικό επίπεδο Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ.

Έχει διατελέσει επίσης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης, και πολλών ΝΠΔΔ του Δήμου Χαλκιδέων.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος μας είναι σημαντικό να ενώσουμε όλοι εμείς οι προοδευτικοί πολίτες, τις αγωνίες και τις ελπίδες και να αγωνιστούμε για το χώρο μας.

Ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό, αξιωματική αντιπολίτευση την 9η Ιουνίου, σημαίνει ημερομηνία λήξης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή την ημερομηνία λήξης, που λαχταρούν σιγά -σιγά χιλιάδες Έλληνες πολίτες, βιώνοντας τις ανισότητες και την απαξίωση του κοινωνικού κράτους.