MY KTEO

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Βάκα σε Σπύρου: Είχατε καημό να γίνετε Δήμαρχος - Σπύρου: Δεν είχα καημό ήθελα να απαλλάξω την πόλη από εσάς - Βάκα: Μόνο που δεν τα καταφέρατε!


Μέσα σε 4,5 ώρες συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων, ευτυχώς ακούγεται και ένας ενδιαφέρον διάλογος… Ο κ. Σπύρου ήθελε να δευτερολογήσει, μετά τη δευτερολογία της Δημάρχου για το θέμα της Χαραυγής, αν και ως γνωστόν, μετά τη δευτερολογία της Δημάρχου κλείνει η συζήτηση, και στη συνέχεια, αφού εξέφρασε τα παράπονά του, ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, γιατί η Δήμαρχος είπε ότι ο κ. Σπύρου είχε καημό να βγει Δήμαρχος.

«Είπα ότι είχατε καημό να βγείτε Δήμαρχος, όπως είχα κι εγώ. Και η Παππά είχε» είπε η Δήμαρχος. Σε έντονο ύφος η απάντηση του κου Σπύρου: «Δεν είχα καημό κυρία Βάκα να γίνω Δήμαρχος. Είχα καημό να απαλλάξω τη Χαλκίδα από εσάς.»

Ειρωνική η απάντηση της Δημάρχου, η οποία έκλεισε και τη …συζήτηση: «Το ξέρω κύριε Σπύρου. Γιατί είστε και αλτρουιστής, και μαχητής και τόσα χρόνια η πορεία σας το δείχνει. Μόνο που δεν τα καταφέρατε!!!!»