MY KTEO

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Η κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το «ευχαριστώ» στον Μποτία


Η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε χθες τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο που έχει απονεμηθεί ποτέ σε Έλληνα καλλιτέχνη και απάντησε για το beef με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία έγινε η πρώτη Ελληνίδα στην οποία απονεμήθηκε διαμαντένιος δίσκος. Η «Poli-Ploki», η τελευταία δισκογραφική δουλειά της, ξεπέρασε τα 128 εκατομμύρια streams, αποδεικνύοντας ότι η ερμηνεύτρια, από τη γέννηση του γιου της και μετά, βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανόδου.

Βέβαια, τη «γιορτή» κινδύνεψε να χαλάσει ένα post του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο πρώτος διαμαντένιος δίσκος στην Ελλάδα έχει την υπογραφή του προανάγγειλε την καλοκαιρινή περιοδεία του με τίτλο «Diamond Tour». Η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε το post του συναδέλφου της με τον οποίο συγκατοικούν στην ίδια δισκογραφική εταιρία με ένα #2 και μια καρδούλα και αμέσως τα media μυρίστηκαν νέα κόντρα.

«Εγώ με τον Κωνσταντίνο έχουμε κόντρα; Δε ξέρω τι γράφτηκε στα site. Tον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Δεν υπάρχει καμία κόντρα» διευκρίνισε η σταρ μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την απονομή του διαμαντένιου δίσκου.

Και στη συνέχεια απάντησε ερωτήσεις για την ιδιωτική της ζωή, τον γιο της που έγινε ενός έτους και τη σημασία της οικογένειας.

«Με τα αδέλφια μου μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές, πιο δύσκολα, διαφορετικά. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να μεγαλώσω ίδια τον γιο μου με τη μαμά μου, αλλά ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου. Θα προσπαθήσω.

Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτή τη μαμά μου, και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ το καλύτερο για τον γιο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου γιατί, αν δεν ήταν αυτή με το μωρό, δε ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Με βοηθάει πολύ. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ απόψε, και θα ήταν, αλλά κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί.

Αν χρειαζόταν και ήταν απαραίτητο να αφήσω πίσω την καριέρα μου για το παιδί μου, θα το έκανα. Δε σκέφτηκα να αφήσω αυτό που αγαπώ αλλά, αν χρειαζόταν, θα το έκανα, θα έκανα τα πάντα για το παιδί μου».

Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχτηκε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως σκληρά εργαζόμενη μητέρα θα ήταν ανυπέρβλητες αν δεν είχε την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ξεχνάς τον ύπνο. Νομίζω έχω να κοιμηθώ πάνω από πέντε ώρες έναν χρόνο. Είναι ελάχιστες οι μέρες που κοιμάται όλο το βράδυ. Νιώθω μεγάλη ευλογία, και δε με νοιάζει καθόλου που κουράζομαι και που δε κοιμάμαι. Είναι δύσκολο, και ξαναλέω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά και σύντροφο, που είναι επίσης βράχος δίπλα μου».



iEidiseis.gr