MY KTEO

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Αυτή είναι γενικά μια καλή στιγμή για την προσωπική σου έλξη, διάθεση και σχέδια με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη αναδεικνύοντας τις δυνάμεις έλξης σου. Είναι η στιγμή να αισθανθείς πιο σίγουρη και άνετη με τον εαυτό σου. Μπορεί να θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και είσαι αρκετά γοητευτική για να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Καθώς η μέρα προχωρά μια δευτερεύουσα προκλητική όψη Αφροδίτης – Δία μπαίνει στο παιχνίδι και ίσως είναι καλύτερα να μην επικοινωνείς γρήγορα για ένα θέμα. Αναζήτησε νέους τρόπους για να γίνεις δημιουργική, αλλά απέφυγε την υπερβολική δέσμευση.

Ταύρος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να χρειάζεται κάποια μορφή απόσυρσης, ανάπαυσης, αποσυμπίεσης ή ανωνυμίας. Η σημερινή διάθεση εμπνέει την προσοχή στον εσωτερικό κόσμο και ίσως αναζητήσεις μια υγιή απόδραση από τα συνηθισμένα. Η ευθυγράμμιση Σελήνης – Αφροδίτης σε ενθαρρύνει να αφήσεις τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει. Η επεξεργασία των συναισθημάτων και των στοργών σου τώρα μπορεί να είναι ευεργετική. Ίσως προτιμήσεις να αντιμετωπίσεις ένα θέμα στα παρασκήνια.

Δίδυμοι
Αναζητάς ικανοποίηση και άνεση από την κοινωνική σου ζωή σήμερα, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 11ο οίκο σου όπου συναντά την Αφροδίτη. Μπορεί να απολαμβάνεις τη συνεισφορά ή την κοινή χρήση ή να λαμβάνεις μια καλή ώθηση από την υποστήριξη ενός φίλου. Προσελκύεις καλή θέληση με τον τρόπο σου. Υπάρχει κάτι στον τρόπο που γνωρίζεις τον κόσμο που είναι πολύ ελκυστικό. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σου έχουν μεγάλη εκτίμηση σήμερα. Είναι λογικό να είσαι μετριοπαθής με δεσμεύσεις και υποσχέσεις και να θυμάσαι τα όρια σου καθώς η μέρα προχωρά.

Καρκίνος
Μπορεί να νιώσεις ευχάριστα φιλόδοξη σήμερα και μπορείς να κάνεις μερικές ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Η εκπλήρωση των ευθυνών συμβάλλει πολύ στη συναισθηματική σου ικανοποίηση αυτή τη στιγμή. Η αίσθηση ότι οι άλλοι είτε συνεργάζονται είτε σε αφήνουν να κάνεις τα δικά σου σε βοηθά να είσαι παραγωγική. Μπορείς να προσελκύσεις θετική προσοχή ή ευχάριστες καταστάσεις και μπορεί να απολαμβάνεις το να βάζεις στόχους ή να εκπληρώνεις τις ευθύνες σου. Ωστόσο αργότερα σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις στις προτεραιότητες όσο θα ήθελες.

Λέων
Αισθάνεσαι εύκολα πράγματα και ακολουθείς τη διαίσθηση σου. Οι άνθρωποι συνεργάζονται πρόθυμα μαζί σου και μπορεί να απολαμβάνεις το να βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα ή να αποκτάς προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεφύγεις από την υπερβολική ανάλυση, τη σκέψη ή τη διαχείριση. Το να μοιράζεσαι ένα όραμα, μια πεποίθηση ή μια ιδέα μπορεί να σε ανταμείβει και η μοναδική σου οπτική σε θέματα, μπορεί να τροφοδοτήσει την προσωπική σου έλξη και μαγνητισμό. Η παράκαμψη από τη συνηθισμένη ρουτίνα μπορεί να είναι συναισθηματικά αναζωογονητική και ανταποδοτική.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητας σου σήμερα, βολεύοντας μέχρι την Αφροδίτη εκεί και ενισχύοντας την ηρεμία και την άνεση σου με τα συναισθήματα σου. Ελκύεσαι απ’ όλα όσα είναι κρυμμένα ή λεπτά και πολυεπίπεδα. Άφησε τη φαντασία σου να φύγει αργότερα σήμερα, αλλά σκέψου ότι οι πιο λεπτές λεπτομέρειες μπορεί να χρειάζονται προσοχή αργότερα. Επιδίωξε να τεντώσεις το μυαλό σου και να διασκεδάσεις τις δυνατότητες, αλλά αφοσιώσου κάποια άλλη στιγμή. Ενώ η κρίση είναι λίγο μακριά και η τάση είναι να υπερβείς τα όρια, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να κάνεις ένα διάλλειμα από την υπερβολική σκέψη.

Ζυγός
Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, ενισχύοντας την ανάγκη σου για ισορροπία και ανατροφοδότηση. Εκεί συναντά την Αφροδίτη και είσαι ιδιαίτερα προσιτή και εμπλεκόμενη και η αυτοπεποίθηση σου ακτινοβολεί μέσω των άλλων. Το να έχεις παρέα ή σχόλια σε βοηθά να έρθεις σε πιο δυνατή επαφή με τα συναισθήματα και τα γούστα σου. Μια διέλευση Αφροδίτης – Δία επηρεάζει αργότερα σήμερα και νωρίς αύριο, υποδηλώνει ότι πρέπει να προσέχεις για πρακτικές λεπτομέρειες, καθώς είναι εύκολο να τις χάσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα, συναντώντας εκεί την Αφροδίτη. Χρειάζεσαι λίγη αναψυχή και ίσως λίγη περιποίηση, αλλά πρέπει επίσης να κάνεις τα πράγματα για να νιώσεις ολοκληρωμένη. Αντ’ αυτού μπορείς να δείξεις ότι νοιάζεσαι για κάποιον βοηθώντας τον και υποστηρίζοντας τον. Αργότερα σήμερα μια διέλευση Αφροδίτης – Δία μπαίνει στο παιχνίδι και σου προτείνει να προσέχεις για πρακτικές λεπτομέρειες, καθώς είναι εύκολο να τις χάσεις. Με τη δουλειά μπορεί να αισθάνεσαι ότι μπορείς να αναλάβεις πολλά, αλλά έχεις κατά νου ότι η ενέργεια και ο χρόνος μπορεί να μην ταιριάζουν με την αισιοδοξία σου σήμερα.

Τοξότης
Το παιχνιδιάρικο στυλ σου σήμερα τραβά την προσοχή. Οι σχέσεις ευδοκιμούν με ανοιχτότητα και καλοσύνη. Μπορείς να απολαύσεις πνεύμα συνεργασίας, καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη. Οι κοινωνικές απολαύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να είναι μια περίοδος απαλής έλξης και αφήνοντας ανθρώπους και πράγματα να έρθουν σε σένα. Η διπλωματία έρχεται φυσικά σε σένα και οι ενέργειες είναι ομαλές. Ωστόσο είναι καλύτερο να μην εναποθέσεις όλες στις ελπίδες σου σε ένα πράγμα αργότερα σήμερα, καθώς η υπερβολή είναι ένα θέμα.

Αιγόκερως
Με τη Σελήνη να κινείται στον ηλιακό 4ο οίκο σου, υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην εξοικείωση με το σπίτι ή τις άνετες καταστάσεις και ανθρώπους. Καθώς η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη εκεί, μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να φέρεις λίγη φαντασία στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Είσαι έτοιμη να διασκεδάσεις! Μπορεί επίσης να θέλεις να χαλαρώσεις με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Αργότερα σήμερα ωστόσο, μπορεί να υπάρξει κάποια διασπορά ενεργειών. Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζεις πραγματικά το τι θέλεις, αν και είναι καλή ιδέα να αποκαλύψεις την πηγή οποιασδήποτε δυσαρέσκειας που νιώθεις τώρα.

Υδροχόος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, διεγείροντας την περιέργεια σου. Έχεις την τάση να ασχολείσαι περισσότερο παρά να ειδικεύεσαι και με την Αφροδίτη εκεί, πιθανότατα θα το απολαύσεις. Κάνεις ένα διάλλειμα από τη βαριά σκέψη. Είσαι πιο γοητευτική και δημιουργική με τα λόγια και η αγάπη μπορεί να είναι ιδιαίτερα διανοητική ή λεκτική. Ενώ μπορείς να βρεις διάφορα πράγματα να κάνεις ή να σκεφτείς μπορεί να είναι κάπως διάσπαρτα, καθώς προχωρά η μέρα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις την υπερβολή.

Ιχθύες
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου, τα χρηματικά σου ένστικτα είναι δυνατά. Μπορεί επίσης να αναγνωρίζεις τη δύναμη του παρόντος και να ζήσεις τη στιγμή. Μπορεί να απολαμβάνεις ιδιαίτερα τις ανέσεις των πλασμάτων ή τις πρακτικές, γήινες δραστηριότητες. Το αίσθημα ασφάλειας σου κυριαρχεί. Αργότερα σήμερα ωστόσο ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να εγκατασταθεί και να απολαύσει πιο αργούς ρυθμούς, αλλά η περιέργεια σου και η συναισθηματική ανησυχία μπορεί να ανακατέψουν την κατσαρόλα. Ωστόσο αξίζει τον κόπο να κάνεις εάν διάλλειμα.tlife.gr