MY KTEO

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Μαριάννα Κιμούλη: «Σκέφτηκα να μην κρατήσω το επίθετο του πατέρα μου»


Η Μαριάννα Κιμούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» στον ΑΝΤ1 με αφορμή τον ρόλο της Μαρίκας στις «Ψυχοκόρες». Αυτή ήταν η πρώτη της προσωπική συνέντευξη όπως ανέφερε με χαρακτηριστικό τρόπο η Μπέττυ Μαγγίρα. Αφού η ηθοποιός είχε βρεθεί και στο The 2Night Show, αλλά παρέα με τις τηλεοπτικές αδερφές της.

Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της από τα γυρίσματα και τη συνεργασία της για τη σειρά του ΑΝΤ1: «Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Στην Φρόσω Ράλλη, οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλο αυτό που συνέβη. Το casting κράτησε 4 μήνες. Όλοι με έχουν συμβουλεύσει ότι το επόμενο βήμα μετά τις Ψυχοκόρες είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προσέξω.

Yπάρχει μία σπίθα ανάμεσα στην Μαρίκα και τον Κοτρώτσο και θα πάει και παρακάτω, αλλά με πολλά εμπόδια», πρόσθεσε δίνοντας spoiler για το μέλλον της Μαρίκας.

Όπως εξομολογήθηκε, η Μαριάννα Κιμούλη, η υποκριτική ήταν μονόδρομος: «Από μικρό παιδί δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο, πέρα από την υποκριτική. Σαν νέο παιδί, αυτός ο χώρος ή σε μαγεύει πολύ γιατί υπάρχει μια μαγεία ή σε απωθεί. Βλέπεις την σκληρότητα που υπάρχει.

Εμένα με μάγεψε. Δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς μου να μου πουν να μην το κάνω, σεβόντουσαν την αυτονομία στις επιλογές μου. Οι γονείς μου ήταν δίπλα μου σε όλες τις επιλογές. Ο μπαμπάς μου κάνει κριτική, αλλά μόνο όταν του το ζητήσω. Σίγουρα μπορεί να θέλει να πει κάτι, αλλά κρατιέται.

Σκέφτηκα να μην κρατήσω το επίθετο του πατέρα μου, αλλά και της μητέρας μου, για να μην είμαι «η κόρη του τάδε». Αλλά δεν ήθελα να το κάνω, είναι οι γονείς μου, δεν ήθελα να απομακρυνθώ από αυτό. Υπάρχει σύγκριση με τον πατέρα μου, αλλά είναι άτοπη», είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.




iEidiseis.gr