MY KTEO

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Το ευχαριστώ της προέδρου


Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που αποδέχτηκαν τη θέση στο Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας, μιας Βιβλιοθήκης που αναφέρεται σε όλο

τον νομό μας, με κέντρο τη Χαλκίδα.

Να ευχαριστήσουμε το προηγούμενο συμβούλιο που με τις δράσεις του αφήνει ένα έργο που όλοι εμείς, συμβούλιο αλλά και οι εξαιρετικοί υπάλληλοι, θα το συνεχίσουμε και θα το εξελίξουμε. Ευελπιστούμε σε μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του πολιτισμού και γενικότερα της παιδείας σε όλα τα επίπεδα, την εξωστρέφεια και την προβολή του έργου της Βιβλιοθήκης σε όλο τοννομό.

Η βούλησή μας είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς του νομού μας ώστε να επιλυθούν ή να μπουν σε τροχιά επίλυσης τα περισσότερα προβλήματα που ταλανίζουν τη Βιβλιοθήκη και κάποια από τα σοβαρότερα εδράζουν τόσο στο οικονομικό όσο και στο στεγαστικό επίπεδο.

Φυσικά, να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων  για την εμπιστοσύνη του στα πρόσωπά μας, δηλώνοντας την προθυμία μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του.

Η γνώση, ο πολιτισμός και η πληροφόρηση είναι κοινωνικές ανάγκες, αποτελώντας θεμέλιο λίθο στην εξέλιξη και ανάπτυξη του τόπου μας. Αναμφίβολα, από αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να απουσιάζει ο ιδιωτικός τομέας, τον οποίο θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να στηρίξει το έργο μας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου

Αικατερίνη Ι. Τσακλάρη