MY KTEO

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Βαγγέλης Περρής: «Είναι μια εκπομπή του περιθωρίου…» - Τι είπε για Σπυροπούλου – Μαλέσκου


Φωτιές άναψε η αναφορά του Βαγγέλη Περρή στο νέο project του Open «TV stars παρουσιάστε» στο χθεσινό «Πρωινό».

Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε χθες στο «Πρωινό» το νέο project του Open «TV stars παρουσιάστε» που θα παρουσιάζει σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σχολίασε τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου για το ενδεχόμενο να συμμετέχουν προσεχώς στη νέα παραγωγή, με την υπογραφή της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

«Δεν νομίζω ότι θα είναι καλή η εμπλοκή στη συγκεκριμένη εκπομπή. Η συγκεκριμένη εκπομπή βαδίζει στα χνάρια μια εκπομπής που είχε αποτύχει, με πολύ κατά συστατικά, το «TV stars παρουσιάστε» -προφανώς δεν υπάρχουν δικαιώματα γιατί νομίζω ότι ήταν εξαιρετικής κοπής το συγκεκριμένο reality- και το κάνουν μόνο με κορίτσια. Τα κορίτσια, απ’ ό,τι μου προκύπτει τα αναζητούν όχι μέσω αγγελιών αλλά σε διάφορα πρακτορεία μοντέλων.

Στην κυρία Μαλέσκου ταιριάζει πάρα πολύ γιατί ακριβώς είναι μια εκπομπή του περιθωρίου και θα είναι καλό να κάνει βήματα από την αρχή. Να πάει σε κάτι μικρό να μάθει τα μυστικά του επαγγέλματος. Ένα από τα μυστικά του επαγγέλματος είναι και το πεζοδρόμιο -κακώς το εννόησε με άλλον τρόπο γιατί προφανώς δεν έχει την εμπειρία την τηλεοπτική» είπε ο Βαγγέλης Περρής, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Σήμερα το «Mega Καλημέρα» πρόβαλε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις Περρή.

«Έχω την εντύπωση πως ο Βαγγέλης πέταξε το καρφάκι του και μετά το πέρασε γυαλόχαρτο για να μην τσιμπάει πολύ» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο Βαγγέλης Περρής τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά. Δεν έχει κανένα θέμα ούτε με την κ. Μαλέσκου, ούτε με καμία κυρία. Το θέμα του είναι με την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, το έχει δείξει με τη στάση του. Ήθελε πολύ να πει πως είναι μία εκπομπή περιθωρίου -και επειδή είναι αυτός ο άνθρωπος κι αυτό το μυαλό που ξέρει να φτιάχνει γρήγορα επιχείρημα στον αέρα- ήθελε να πει ότι δεν ψάχνετε παρουσιάστριες αλλά μοντελάκια» επισήμανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Άρα, λες επειδή ο Βαγγέλης είναι θιγμένος και ριγμένος από τη διαχείριση που του έκαναν στο Open… Άρα, δεν είναι καθόλου αντικειμενικός» ήταν η παρατήρηση της Νανάς Παλαιτσάκη, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη εξεγέρθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ψάχνουν υποψήφιες παρουσιάστριες σε πρακτορεία μοντέλων.




iEidiseis.gr