MY KTEO

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο απίθανος λόγος που την έχουν στη «μπούκα» οι φανατικοί της Eurovision


Ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη στην «Super Κατερίνα» με αφορμή το χθεσινό Good Luck party για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

Το Good Luck party για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Shamone συγκέντρωσε πολύ κόσμο, επώνυμους και απλούς fans της Μαρίνας Σάττι που ήθελαν να της ευχηθούν καλό «Ζάρι».

Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, που δήλωσε ενθουσιασμένος με το τραγούδι και την καλλιτέχνιδα και αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί στο παρελθόν δύο φορές πρόταση για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision με τους Onirama.

Αυτή ήταν η αφορμή ο Γιάννης Πουλόπουλος, Eurofan από τους πιο σκληροπυρηνικούς, να κάνει μια αποκάλυψη στον αέρα της «Super Κατερίνας» που άφησε τους παρευρισκόμενους εμβρόντητους.

Όπως είπε, οι Έλληνες Eurofans ζητούσαν επίμονα να στείλουμε τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους Onirama στη Eurovision. Όταν λοιπόν ο τραγουδιστής και συνθέτης αρνήθηκε, θεώρησαν ότι πίσω από την άρνησή του υπήρχε δάκτυλος … Χρηστίδου. Ότι δηλαδή η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ήταν παντρεμένη τότε με τον καλλιτέχνη, τον συμβούλευσε να μην πάει. Από τότε και για πολλά χρόνια το όνομά της ήταν ανάθεμα για τους Έλληνες Eurofans.



iEidiseis.gr