MY KTEO

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Διάφανη Αγάπη: Μάγισσα και Σασμός στο format του διάσημου La Porta Rossa - Η υπόθεση της νέας σειράς


Η «Διάφανη Αγάπη» είναι η νέα σειρά του Alpha που έρχεται τη νέα σεζόν βασισμένη στο ιταλικό La Porta Rossa με πρωταγωνιστές από τις σειρές Μάγισσα και Σασμός.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 
Η νέα σειρά του Alpha, «Διάφανη Αγάπη», βασίζεται στο διάσημο ιταλικό La Porta Rossa. Πρόκειται για το ελληνικό format της πασίγνωστης σειράς με μεταφυσικά στοιχεία.`Το πρωταγωνιστικό team έρχεται από τη Μάγισσα και της σειρά Σασμός.

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, που μετακομίζει στον Alpha από τη Μάγισσα του ΑΝΤ1. Δίπλα του το πρόσωπο που αποκαλύφθηκε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης που συνεχίζει τη συνεργασία του με το κανάλι μετά το τέλος της σειράς Σασμός.

Η «Διάφανη Αγάπη», είναι αστυνομική σειρά μυστηρίου με μεταφυσικά στοιχεία. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας αστυνομικός με αντισυμβατικό χαρακτήρα που αναλαμβάνει να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του, τη δολοφονία του.

Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης, αλλά δεν πέρασε ποτέ την χαρακτηριστική «κόκκινη πόρτα», το «τούνελ» όπως λέγεται διαφορετικά. Μένει στη γη και το φάντασμά του ψάχνει να βρει τον δολοφόνο του. Στην προσπάθεια αυτή θέλει να προστατεύσει την δικαστή πρώην σύζυγό του. Αν δεν το κάνει ξέρει πως το ίδιο χέρι θα δολοφονήσει κι αυτήν μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.

Βοηθός του σε όλο αυτό είναι μια 17χρονη μαθήτρια που μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς. Είναι η μόνη που τον βλέπει και τον ακούει. Ένα ακόμη φάντασμα είναι ο χαρακτήρας που τον βοηθά να καταλάβει τη νέα του διάσταση.

Δεν θα περάσει μεγάλο διάστημα όταν θα διαπιστώσει πως ο άνθρωπος που του στέρησε τη ζωή είναι συνάδελφός του διεφθαρμένος, ο οποίος διακινεί το νέο θανατηφόρο ναρκωτικό, το Κόκκινο Φάντασμα. Στις έρευνές του κανείς δεν είναι αθώος από την υπηρεσία του. Όλοι έχουν κάτι να κρύψουν και είναι ύποπτοι. Ακόμη και ο πρώην πεθερός του που δεν τον ενέκρινε ποτέ για την κόρη του.



iEidiseis.gr