MY KTEO

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Σασμός – spoiler: Το απρόσμενο happy end στο φινάλε – αυτό είναι το ζευγάρι που κανείς δεν περίμενε


Κι όμως, ο «Σασμός» σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες δεν θα τελειώσει με τον γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Το αιματοκύλισμα θα πάρει κάποια στιγμή τέλος στον «Σασμό». Όσο κι αν ακούγεται μετά από τόσα φονικά και τόσες αντιδικίες, το τέλος θα γραφτεί με λεμονανθούς και ροδοπέταλα.

Έχουμε και λέμε… Αστέρης και Αργυρώ θα επισφραγίσουν την ένωσή τους μετά από πολύ κόπο και δάκρυα στην εκκλησία με τον μικρό Πετρή να χαίρεται για λογαριασμό τους. Γιώργος και Θοδώρα είναι το δεύτερο ζευγάρι που θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και η επιθυμία της Θοδώρας για ένα δικό της παιδί θα εκπληρωθεί. Θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, η Στέλλα με τον Χρήστο. Οι δυο άξιοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, μετά από την επεισοδιακή γνωριμία τους με την εκρηκτική συνέχεια, θα πορευτούν χέρι χέρι, όπως μαρτυρούν τα μισόλογα όλων των συντελεστών της σειράς.

Όμως, happy end φαίνεται ότι θα έχουν και δύο ακόμα ήρωες. Η Καλλιόπη και ο Παύλος, δύο άνθρωποι που ξεδίπλωσαν όλα τα ελαττώματα των χαρακτήρων τους στους προηγούμενους κύκλους, έχουν πλέον βάλει νερό στο κρασί τους. Και οι δύο βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους και το βάρος στις συνειδήσεις τους δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Και παρά το γεγονός ότι μας συστήθηκαν στην αρχή της ιστορίας ως θανάσιμοι εχθροί, ο καιρός τους έφερε πιο κοντά, σε σημείο να εμπιστεύονται ο ένας στον άλλο τις βαθύτερες σκέψεις τους.

Οι τελευταίες λοιπόν πληροφορίες από το μέτωπο της παραγωγής της σειράς λένε ότι η Καλλιόπη θα πει ναι στην πρόταση του Παύλου να γεράσουν μαζί.



iEidiseis.gr