MY KTEO

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Το Ναυάγιο spoiler: Έτσι ξεσκεπάζει η Ειρήνη τον Ιπποκράτη - Τι θα δείτε τη Μεγάλη Εβδομάδα


Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο» θα προβληθούν τη Μεγάλη Δευτέρα 29 και τη Μεγάλη Τρίτη 30/4 στις 22:50 αμέσως μετά από τη Γη της Ελιάς.

Με μια απαίτηση που σοκάρει την Αλίκη, ο Παντελίδης της λέει πως θέλει το παιδί και της προτείνει να παντρευτούν. Η κοπέλα νιώθει παγιδευμένη μαζί του, αλλά θα πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά. Σε μια στιγμή που ο Ιπποκράτης χάνει τον έλεγχο θα χτυπήσει τον μικρό Ορφέα, φτάνοντας στα άκρα. Αυτό θα εξοργίσει την Ειρήνη, που νιώθει πως πρέπει πάση θυσία να προστατέψει το παιδί.

Οι αποδείξεις για όσα της έλεγε ο Πέτρος είναι μπροστά της πια. Ο Ιπποκράτης είναι βίαιος κι επικίνδυνος. Αυτό το μαθαίνει και η Ευγενία και αποκαλύπτει στην Ειρήνη πως έχει βάσιμες υποψίες πως ο Ιπποκράτης έχει σκοτώσει την Κλαίρη.

Εν τω μεταξύ η Βάσω νιώθει συντετριμμένη από την απόρριψη του Άγγελου. Εκείνος φροντίζει να μάθει πως την εγκατέλειψε για μια άλλη γυναίκα. Θα τον δει με την Ευγενία και θα ζητήσει εξηγήσεις. Ο Άγγελος θέλει να την προστατέψει και θα προσπαθήσει να την κάνει να μη θέλει να τον ξαναδεί.

Η ασφάλεια της Ειρήνης όσο βρίσκεται στο σπίτι του Ιπποκράτη κρέμεται από μια κλωστή. Ο Πέτρος της λέει να πάει να μείνει μαζί του. Παράλληλα ο Γιώργης είναι απελπισμένος βλέποντας πως η Αλίκη ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Παντελίδη. Θέλει να τη βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση και να την παντρευτεί εκείνος. Η Ειρήνη με όσα έχει μάθει για τον Ιπποκράτη και όσα παρακολουθεί, βρίσκει έναν τρόπο για να αποκαλυφθούν όσα έχει κάνει.




iEidiseis.gr