MY KTEO

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Θρίλερ στο Μενίδι με νεκρή γυναίκα - Η 40χρονη πριν 10 μέρες είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για βία


Από την Αλβανία η 40χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Μενίδι. Αναζητείται ο πρώην σύντροφός της. Σήμερα είχε δικαστήριο για ένα από τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το «φως» γύρω από το έγκλημα - όπως όλα δείχνουν - που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Μενίδι. Η 40χρονη γυναίκα που βρέθηκε από περαστικούς με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά φαίνεται πως είναι θύμα γυναικοκτονίας.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία, 10 ημέρες πριν τον θάνατό της, είχε κάνει καταγγελία στο Α.Τ. Μενιδίου για ενδοοικογενειακή βία.

Στο παρελθόν είχαν γίνει κι άλλες καταγγελίες.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφό της.

Της είχε εγκατασταθεί panic button τον Μάιο, ενώ δεν ήθελε να πάει σε δομή.

Σήμερα θα γινόταν δικαστήριο για ένα από τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βιας.

Το χρονικό
Μπροστά σε ένα σοκαριστικό εύρημα βρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν το πρωί της Πέμπτης από τη συμβολή των Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι. Μία γυναίκα περίπου 40 ετών κείτονταν νεκρή στη μέση του δρόμου.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο, προκειμένου να διερευνήσει το σοκαριστικό περιστατικό.

H γυναίκα βρέθηκε με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά και όχι δίπλα της, όπως έκαναν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Μάλιστα, ένας μάρτυρας την είδε να πέφτει στο έδαφος, χωρίς, ωστόσο να είναι σε θέση να πει αν υπήρχε και άλλο άτομο δίπλα της.

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου, έξω από σούπερ μάρκετ. Δίπλα στη γυναίκα βρέθηκε και η τσάντα της.




iEidiseis.gr