MY KTEO

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Υποψήφιος ο Σταύρος Καμαριώτης για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ


Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, τολμώ να συνεχίζω να συμμετάσχω πάλι μεμονωμένος Ανεξάρτητος υποψήφιος από την Εύβοια, διεκδικώντας για μία ακόμη φορά την ψήφο σας από όλη την Ελλάδα για την εκλογή μου στην κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ.

Ως ανεξάρτητος και με τη βοήθεια και άλλων ανεξάρτητων συνδυασμών, συμμετείχα στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ και τα τελευταία χρόνια ήμουν Αν. Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Αντιπροσωπείας.

Με πλήρη γνώση σας δηλώνω ότι υποστήριξα τη διαδικασία για δίκαιες συνεδριάσεις επί ώρες πολλές σε όλες τις Αντιπροσωπείες, ισότιμα και βοηθώντας να προχωρήσουν τα θέματα της Αντιπροσωπείας. Επίσης συμμετείχα και στην Διοικούσα Επιτροπή χωρίς δικαίωμα ψήφου, αλλά με δικαίωμα άποψης. Χωρίς αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, η πολύχρονη συμμετοχή μου αξιολογήθηκε και μου εμπιστεύθηκαν οι συνάδελφοι της Αντιπροσωπείας τη θέση του Γραμματέως. Πιστεύω ότι τίμησα αυτήν τους την επιλογή.

Ήμουν για χρόνια Πρόεδρος στο Τοπικό Τμήμα του ΤΕΕ Ευβοίας και μέλος της Δ.Ε.

Προηγούμενα υπήρξα πρόεδρος του Π.Σ.Δ.Μ.Η Τμήμα Ευβοίας.

Θέλω να προσπαθήσω και στη νέα περίοδο 2024-2028 για ακόμη καλύτερες συνθήκες για τους νέους μηχανικούς(με υιό διπλωματούχο Αρχιτεκτονικής) για όλους όσους βρισκόμαστε στην παραγωγική διαδικασία και αγωνιούμε για το αύριο, αλλά και για τους συνταξιούχους. Θέλω να έχουμε όλοι μια καλύτερη ζωή με καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα.

Οι μηχανικοί δικαιούνται ένα καλύτερο αύριο.

Σε κάθε έναν από εσάς υπόσχομαι να βάλω πρώτα το εμείς και μετά το εγώ, με διεκδικήσεις. Με συνεχή αγώνα, παρουσία και πάθος για επίλυση των προβλημάτων μας πάντα για το κοινό καλό.

Σας ζητώ με σεβασμό την ψήφο σας.

Για την εκλογή μου χρειάζονται 200 ψήφοι.

Η ψήφος σου είναι πολύ σημαντική

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση Σταύρος Καμαριώτης