MY KTEO

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΛΑΡΚΟ: Η κυβέρνηση απολύει όλους τους εργαζόμενους – Διαδήλωση σήμερα στο Σύνταγμα - Κάλεσμα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Εύβοιας

 


Παρόλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που κάναμε τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων και των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, για να αποτρέψουμε την κατάπτυστη επιλογή της Κυβέρνησης, που με

την τελευταία της απόφαση, παίρνει πίσω την προοπτική να μας βρει μέσα στη ΛΑΡΚΟ, η αλλαγή ιδιοκτησίας της Εταιρίας, στέλνει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στο ταμείο ανεργίας και την ΛΑΡΚΟ  με τον εξοπλισμό της, (οχήματα, μηχανήματα έργου, ταινιόδρομο), έρμαιο στις ορέξεις πολλών για πλιάτσικο.

  Με άλλη μία λάθος πολιτική απόφαση, που ξεκίνησε επι των ημερών του «κουρασμένου» Κ. Καραμανλή και ολοκληρώνεται  «επάξια» από τον αεικίνητο  Κυριάκο Μητσοτάκη, το οριστικό ΚΛΕΙΣΙΜΟ της ΛΑΡΚΟ.

  Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, αφού συνεδρίασαν κάνοντας χρήση την εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΗ κάθοδο διαμαρτυρίας στην Αθήνα και ώρα 19.00΄ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ  με πορεία στο Μαξίμου.

 Συγκεκριμένα:

 Αναχώρηση από ΨΑΧΝΑ στις 16.00΄

 Αναχώρηση από Βούρκο στη Χαλκίδα  16.30΄

 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.