MY KTEO

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Εντείνεται η προεκλογική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ ενόψει των Ευρωεκλογών


 Εντείνεται η προεκλογική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται:

 

         Πέμπτη 16 Μάη

 

    Η Κ.Ο. Κανήθου διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στην πλατεία Κανήθου, στις 7μμ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ & Γραμματέας Περιοχής Αν. Στερεάς & Εύβοιας.

 

Παρασκευή 17 Μάη

 

    Η Κ.Ο. Νοσοκομείου Χαλκίδας διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο καφέ Plan B στις 6.30μμ. Θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

 

    Η Κ.Ο. Ληλαντίου- Ερέτριας  διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Δημαρχείο Βασιλικού στις 7.30 μμ.Θα μιλήσει η Λένα Γεροπαναγιώτη,μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

 

Σάββατο 18 Μάη

 

    Η Κ.Ο. Αυλίδας διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Δημητρίου στην Παραλία Αυλίδας στις 11πμ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Λιάσκος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς & Εύβοιας.

 

    Η Κ.Ο. Ν. Αρτάκης διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Λιμάνι της Ν. Αρτάκης (δίπλα από την παιδική χαρά), στις 7:30μμ. Θα μιλήσει ο Αντώνης Κούκουρας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αν. Στερεάς & Εύβοιας.

 

    Στο Δημαρχείο Αγίας Άννας θα μιλήσει στις 8 η Λένα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.