MY KTEO

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Εκλογές στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, αποφάσισε την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στη Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και εκλεκτόρων της  ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 30 Μαϊου 2024.

Η τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει με τις σχολικές μονάδες σε πλήρη λειτουργία, διότι  δεν δίνεται άδεια απουσίας για πραγματοποίηση εκλογικής διαδικασίας από το Υπουργείο Παιδείας με προφανή στόχο την απομαζικοποίηση, συρρίκνωση, απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Θα λειτουργήσουν πέντε(5) εκλογικά τμήματα σε Χαλκίδα (3), Ψαχνά,  Μαντούδι για την διευκόλυνση των συναδέλφων, από τις 16:00 έως τις 19:30.

Επίσης θα υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής των συναδέλφων με ηλεκτρονική ψηφοφορία την Πέμπτη 30 Μαΐου από 8:45π.μ. έως 14:30 .

Η ύπαρξη και ηλεκτρονικής κάλπης είναι υποχρεωτική με βάση τον νέο νόμο. Σε περίπτωση μη ύπαρξής της οι εκλογές έχουν σοβαρό θέμα ακυρότητας.

Όλες και όλοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής είτε δια ζώσης ψηφοφορίας είτε ηλεκτρονικής.

Η κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει δεκτή έως την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας.

Με τη μαζική συμμετοχή μας απαντάμε στο Υπουργείο Παιδείας και την Κυβέρνηση.