MY KTEO

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Επιθεση ΚΚΕ Εύβοιας σε Ακριώτη και Φακιόλα


 Τα θρασύτατα σχόλια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας (κος Γ. Ακριώτης, κος Κ.Φακιόλας) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάνοντας επίθεση στο ΚΚΕ για να συκοφαντήσουν την κινητοποίηση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ στη Χαλκίδα ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη αποτελούν πρόκληση! Φαίνεται δεν «τα έχει χάσει» μόνο η κυβέρνηση της ΝΔ  μπροστά στην αποφασιστικότητα των εργατών και  των σωματείων τους που πιο ενωμένοι από ποτέ δηλώνουν πως «από τη ΛΑΡΚΟ δεν πρόκειται να βγούμε». Παραμένουν «χαμένες στο δικό τους κόσμο» και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ μακριά από την αγωνία και τους αγώνες των εργαζομένων. Οι απόντες από τον εμβληματικό αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ 4 χρόνια τώρα,  βγαίνουν σαν «5η φάλαγγα» για να συκοφαντήσουν τον τίμιο αυτό αγώνα στη πιο κρίσιμη στιγμή του.Αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως αυτό που δεν θέλουν και δεν μπορούν είναι να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων ώστε να παραμείνει η ΛΑΡΚΟ ανοιχτή και οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους για αυτό και είναι «ανίκανοι» να σεβαστούν τις αποφάσεις, τη δράση και τη λειτουργία των σωματείων. Άλλωστε έχουν βάλει και αυτοί το χεράκι τους ως κυβέρνηση στην υπερχρέωση της ΛΑΡΚΟ, στα βήματα προς την ιδιωτικοποίησή της.

ΥΓ (1). Επειδή η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά, μπορούν για να μην κουράζονται κιόλας, να χρησιμοποιήσουν διάφορα apps ώστε να βγάζουν selfieαπό το σπίτι τους με φόντο κινητοποιήσεις.

 ΥΓ (2). Ακολουθεί πραγματική ιστορία… Το ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αναρωτιέται «τι έγινε με την υποδοχή του πρωθυπουργού», έμαθε για την κινητοποίηση τυχαία από την εξόρμηση συνδικαλιστών που την προπαγάνδιζαν (!).