MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Η ΔΚΜ και ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Σαλταγιάννης, συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΝΕ-Τι συζήτησαν


Οι υποψήφιοι της Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Ευβοίας, μαζί με τον επικεφαλής Γιάννη Σαλταγιάννη επισκέφθηκαν προ ημερών τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της παράταξης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Μπάμπη Μανιάτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΝΕ, και να συζητήσουν καίρια ζητήματα όπως:

1. Την υλοποίηση του Master Plan Χαλκίδας, ενός πολύ σημαντικού έργου για την Χαλκίδα η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή πανελληνίως.

2. Νέα λιμάνια σε Χαλκίδα, Κύμη, Αιδηψό, Στύρα, Μαντούδι και Αγ.Άννα, περιοχές που αποτελούν «μοχλό ανάπτυξης»  στην εμπορική και πορθμειακή  εξυπηρέτηση των αναγκών της Ευβοίας.

3. Προβλήματα σύνδεσης των λιμανιών με το οδικό δίκτυο  του Νόμου.

4. Πρόταση για ένταξη μηχανικού εκπροσώπου του Τ.Ε.Ε., ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΝΕ.

«Με τη θεσμική μας συμμετοχή και την ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων ομάδων εργασίας, θα συνεισφέρουμε ουσιαστικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων στον τόπο μας», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Σαλταγιάννης μετά το τέλος της συνάντησης.