MY KTEO

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Maestro 2: Όλα όσα θα δείτε στα δύο πρώτα επεισόδια - Πρεμιέρα στις 16/5


Το Maestro 2 κάνει πρεμιέρα με το πρώτο επεισόδιο στις 16/5 στο Mega και βρίσκει τους πρωταγωνιστές λίγο μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Με το πρώτο επεισόδιο του Maestro 2 να προβάλλεται στις 16/5 στις 22:40 στο Mega, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επαναφέρει τους ήρωές του στο διάστημα μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου. Με τίτλο Mother, συνεχίζεται το μοτίβο επεισόδιο - μίνι ταινία και θεματική ενότητα όπως ακριβώς έγινε και στον πρώτο κύκλο.

Η μητέρα αναλαμβάνει την ευθύνη να απαλύνει τον πόνο, να σκεπάσει στις φτερούγες της και να προστατέψει, να βρει τις κατάλληλες λύσεις.

Γύρω από αυτό περιστρέφονται οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου του Maestro 2. Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της.

Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Επίσης η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση. Το νέο αυτό πρόσωπο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος.

Το 2ο επεισόδιο του Maestro 2 θα προβληθεί στις 23/5 και το σκηνικό της υπόθεσης μεταφέρεται πλέον στην Αθήνα. Οι ζωές όλων έχουν αλλάξει ριζικά.

Έτσι η μεγάλη πόλη, μετατρέπεται σε «ζούγκλα», τίποτα δεν μοιάζει με τη ζωή στο νησί. Εκεί είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη που προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα της ζωής τους, μακριά από το νησί.

Ενώ το όνειρο της Κλέλιας στο Maestro να δώσει εξετάσεις και να μπει στο Ωδείο θα τη φέρει πιο κοντά στον Ορέστη, αποφεύγοντας όμως κάθε επαφή μαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο.

Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή της. Γνωρίζει τη Ζωή με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα μακριά από τους γονείς της

Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος.



iEidiseis.gr