MY KTEO

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Το Ναυάγιο spoiler: Η Ειρήνη πιο κοντά στον πραγματικό Ιπποκράτη - Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια


Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο» θα προβληθούν στις 10 και τις 13/5 στις 22:50 στο Mega. Ο Παντελίδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του εναντίον της Στέλλας. Ενώ οι υποψίες της Ελένης για το μωρό της θα βρουν αντίθετο τον Σάββα.

Η Δήμητρα ζητά επίμονα από τον Ιπποκράτη να φέρει πίσω τον αδερφό της με αντάλλαγμα τα υπνωτικά που θα δίνει καθημερινά στην Ειρήνη. Ο Μάκης είναι τρελός από ζήλια για την Λίνα και την προσπάθεια του Όθωνα να την κερδίσει.

Με τη Στέλλα να δέχεται μία εξαιρετική πρόταση για δουλειά ξεκινά το επεισόδιο της Παρασκευής 10/5. Αλλά δεν γνωρίζει όμως ότι ο Παντελίδης μηχανορραφεί ήδη εναντίον της. Η Ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Ιπποκράτη να δωρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό.

Σε αυτό το σημείο θα αναλάβει να ρισκάρει ο Πέτρος για να την κλέψει από το γραφείο του. Ο Βλάσσης αρχίζει να παραξενεύεται από τα χατίρια που κάνει ο Γιαννακάκης στη Θοδώρα και φοβάται ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

Ο Όθωνας βρίσκει μία αφορμή για να πάει στο σπίτι της Λίνας. Ο Παντελίδης πιέζει την Αλίκη να μετακομίσει μαζί του και να επισπεύσουν τον γάμο τους.

Ο Σάββας προειδοποιεί τον Βασίλη και την Ελένη να μην τολμήσουν να αναστατώσουν τη Στέλλα με τις υποψίες τους για το μωρό. Ο Ιπποκράτης ζητάει από τη Δήμητρα να συνεχίσει το σχέδιό τους και να ρίχνει υπνωτικά χάπια στο τσάι της Ειρήνης, ώστε να την κρατήσει στο σπίτι.

Αργότερα ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου έχει κλαπεί από το γραφείο του, όπως θα δουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/5. Ο παπάς και η παπαδιά βάζουν τηλέφωνο στο σπίτι τους και περιμένουν εναγωνίως να ακούσουν τον Πέτρο.

Ο Όθωνας συνεχίζει τις προσπάθειες να κερδίσει τη Λίνα με τις ευλογίες του Δημήτρη και της Πολυξένης, ενώ η Στέλλα υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη έχουν συμμαχήσει με τον Παντελίδη.

Θα καταφέρει να τους εξηγήσει η Ειρήνη τι συμβαίνει ή τα χάπια που της ρίχνει η Δήμητρα θα την εμποδίσουν; Στο μεταξύ, ο Πέτρος δίνει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στη Χριστίνα για να την κρύψει. Το σχέδιό τους όμως δεν θα ολοκληρωθεί καθώς η εικόνα καταλήγει στα χέρια του Άγγελου.



iEidiseis.gr