MY KTEO

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Δημήτρης συμμαχεί με τον εχθρό


Ο Δημήτρης παίρνει αναγκαστικές αποφάσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι από 20 έως 21/5.

Ένα πρόσωπο γνωστό επιστρέφει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι μετά από την αποκάλυψη της δολοφονίας του Σταύρου. Ο Αντώνης Καρέλλης αναλαμβάνει το γραφείο του αδικοχαμένου εισαγγελέα και ο Δημήτρης ξεκινά τις κατάλληλες κινήσεις για να φτάσει τον ένοχο.

Ο Δημήτρης σοκαρισμένος από τις απειλές του Ιγκόρ νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Η Άννα και ο Ανδρέας δίπλα του προσπαθούν να του σταθούν. Ταυτόχρονα η ανησυχία τους για την τύχη του Σταύρου επιβεβαιώνει τις απειλές.

Η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Πώς θα αντιδράσουν ο Ανδρέας κι Αγγελική όταν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκληρό άνθρωπο που ευθύνεται για την δολοφονία του;

Μετά τα νέα για τη δολοφονία του Σταύρου ο Δημήτρης θα συσπειρώσει τους πάντες γύρω του σε μία ύστατη προσπάθεια να τους προστατεύσει από τους αδίστακτούς εκτελεστές που τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είναι όμως αρκετή η δύναμή του; Ή μήπως οι ήρωες μας ετοιμάζονται να θρηνήσουν ακόμα ένα θύμα;

Στην αναζήτηση για την ανεύρεση των δολοφόνων του Σταύρου, η υπόθεση περιπλέκεται κι άλλο. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, οδηγούν τον Δημήτρη σε καινούργια αδιέξοδα.

Για την αποφυγή νέων περιπετειών, ο Δημήτρης συγκεντρώνει στο σπίτι του Σπύρου ολόκληρη την οικογένεια. Ο αντικαταστάτης του Σταύρου, έχει βαλθεί να ρίξει φως στην υπόθεση στοχοποιώντας ωστόσο και την οικογένεια του Δημήτρη.

Προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μπει ένα τέλος στον χορό των δολοφονιών, ο Δημήτρης θα κληθεί να συμμαχήσει με τον χειρότερό του εχθρό.



iEidiseis.gr