MY KTEO

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Σύλλογος εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας: Συμμετέχουμε στη στάση εργασίας και στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Πέμπτη 20/6 στις 12.00 στο Σύνταγμα


Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ να παραμείνουν στην εργασία τους

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ συνεχίζεται και έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μαζί με την αλληλεγγύη και άλλων συνδικάτων, εργαζομένων έχουν καταφέρει να παραμείνουν στη δουλειά τους για 4 χρόνια και 8 μήνες έπειτα από τα σχέδια για κλείσιμο της επιχείρησης.

Τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να τους αποτελειώσει. Με τροπολογία που φέρνει στη Βουλή  την Πέμπτη προσπαθεί να άρει τους περιορισμούς που την εμποδίζουν να απολύσει τους εργαζόμενους. Προσπαθεί να ξεπεράσει τις δικαστικές αποφάσεις που έδωσαν παράταση στους εργαζόμενους, για να υλοποιήσει το τελειωτικό χτύπημα.

Στον αγώνα αυτό, εμείς οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας, δε λείψαμε καμία μέρα! Από την αρχή στηρίξαμε, συμμετείχαμε στα μεγάλα συλλαλητήρια, φωνάξαμε πλάι σε αυτούς που έχουμε νοσηλεύσει, έπειτα από εργατικά ατυχήματα, σε αυτούς που μένουμε στο ίδιο χωριό, σε αυτούς που είναι συγγενείς μας!

Το ίδιο θα κάνουμε και την Πέμπτη! Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ!

6 ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 09πμ  ΕΩΣ  3μμ.

Αναχωρήσεις λεωφορείων την Πέμπτη 20/6:

Ψαχνά: 10:00πμ – Δημαρχείο, Ν. Αρτάκη: 10:15πμ – Κεντρική Πλατεία, Χαλκίδα: 10:30πμ – Πάρκο Βούρκου

Το ΔΣ