MY KTEO

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κοιτάξω τη ζωή μου, είμαι 39 χρονών» - Τα σχέδια για το μέλλον και οι αιχμές σε Μικρούτσικο


Στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, κάνοντας τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν που μόλις έληξε αλλά μιλώντας και για τα όνειρα που η ίδια έχει για το μέλλον.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, αισθάνεται ιδιαίτερα ευγνώμων για την καριέρα της, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν εντάσεις και δύσκολες στιγμές φέτος.

«Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευγνώμων και ευχαριστημένη. Και για το ότι έχω δουλειά και μια εξαιρετική συνεργασία με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Ήταν κουραστική σεζόν, είχε εντάσεις, δύσκολες στιγμές, εγώ βάζω πάντα τον πήχη ψηλά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

Παίρνω πολύ τα πράγματα που συμβαίνουν στη δουλειά μέσα μου, ίσως επειδή δεν έχω ακόμα τη δική μου οικογένεια, οπότε γυρνάω σπίτι μου και τα σκέφτομαι. Δεν μπορω να πω ποιος ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καθαρά. Φέτος όλες οι εκπομπές πήγαν σχετικά καλά, δεν υπάρχουν πλέον 25αρια. Θα δείτε αλλαγές στην εκπομπή, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι, είμαστε σε συζητήσεις. Θέλω πολύ τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Έφυγε με πολύ καλές σχέσεις, τον θεωρώ πολύ καλό δημοσιογράφο», αποκάλυψε η 39χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, λέγοντας: «Μακάρι να είναι καλά. Είναι νέοι και ελεύθεροι. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Εγώ και ο Λιάγκας είμαστε αυθόρμητοι και αυτό που νιώθουμε θα το πούμε, τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένος».

Οι αιχμές προς τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Όσον αφορά τον πρώην συνεργάτη της, Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου είπε λακωνικά «Δε μπορώ να πω πως μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή». Η δήλωση αυτή δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού είναι γνωστό πως οι δύο τηλεοπτικές περσόνες είχαν κάποια προβλήματα με τη συνεργασία τους.

Ειδικότερα, ο κ. Μικρούτσικος συμμετείχε στο πάνελ της «Super Κατερίνας», ωστόσο αποχώρησε προτού τελειώσει η σεζόν. Μετά την αποχώρησή του, είχε δηλώσει: «Περιόρισα τις εμφανίσεις μου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί δεν είχα χρόνο λόγω του νέου σόου αλλά και λόγω τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν ένιωσα ελεύθερος, ένιωσα πως καταπιέζομαι και πως δεν υπάρχει ο σεβασμός. Άκουγα τα καλύτερα λόγια στην εκπομπή της Κατερίνας, αλλά δεν έβλεπα και τα αντίστοιχα έργα».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει αδικημένη από της δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, προσθέτοντας: «Είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό, αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω, οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρόμικα, είτε πληκτρολόγια έξυπνα».

«Είμαι ανοιχτή στο να ερωτευτώ»
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Καινούργιου είπε:
«Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι ανοιχτή στο να ερωτευθώ. Κάποιοι έρχονται και με πλησιάζουν, αν με έβλεπαν έξω κι έστριβαν, αυτό θα ήταν θέμα. Δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο από το πρωινό. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών, δεν έχω κάνει οικογένεια, ιδανικά θα ήθελα και το λέω κι ας με κατακρίνουν που το λέω. Σεβαστό για κάποιες γυναίκες να μην το θέλουν, αλλά εμένα αυτό είναι το όνειρό μου».




iEidiseis.gr