MY KTEO

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


Κριός
Αν και έχεις μια δυσκολία προσαρμογής στην επαναφορά της καθημερινότητας, η ανάγκη σου να ξεκινήσεις δυναμικά την πραγματοποίηση των σχεδίων σου σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, αλλά να έχεις και τα μάτια σου ανοιχτά προκειμένου να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στα εργασιακά, καθώς ο Ερμής δημιουργεί κάποιες μικρές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Φρόντισε να είσαι επιμελής με το πρόγραμμα σου έτσι ώστε να αποφύγεις καθυστερήσεις. Βρείτε τη χρυσή τομή με τον σύντροφο σου και ικανοποιήστε τις διαφορετικές σας ανάγκες εξίσου. Εάν είσαι μόνος, από το τέλος της εβδομάδας και μετά μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις.

Ταύρος
Αυτή τη βδομάδα αναζητάς την έμπνευση και το κάτι νέο που θα δώσει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου. Αν ήταν στο χέρι σου θα ήθελες να τα αλλάξεις όλα, όμως δεν την έχεις αυτή τη δυνατότητα, τουλάχιστον προς το παρών. Βάλε ένα πρόγραμμα και ξεκίνα τις αλλαγές κατά βαθμό προτεραιότητας για σένα. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σου δεν είναι στα καλύτερα της. Πιθανό να φταίει το ότι είσαι μόνος σου συναισθηματικά. Βρες τρόπους, ξέκλεψε χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου. Λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να είσαι βέβαιος πως σ’ αυτούς τους χώρους θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η βδομάδα έχει τις ευκαιρίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απέφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας με το σύντροφο σου και βάλε φρένο στην καχυποψία σου. Τον κατηγορείς άδικα για πράγματα που βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας σου ή σκαλίζουν τις ανασφάλειες σου.

Δίδυμοι
Με ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ξεκινά η βδομάδα σου, μιας και πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να θέσεις κάποιες αλλαγές σε εφαρμογή αλλά δε σου έβγαιναν με τίποτα. Ήρθε η στιγμή να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και ένα – ένα να μπαίνουν σε σειρά. Μη δεσμεύεσαι και μη δίνεις υποσχέσεις στα εργασιακά που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Μπορεί να σε ενθουσιάζουν νέα ερεθίσματα και προτάσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα λεγόμενα και τις επιλογές σου. Προστάτευσε δοκιμασμένες σχέσεις και συνεργασίες και μην επηρεάζεσαι από αυτά που λένε διάφοροι καλοθελητές. Εσύ και ο σύντροφος σου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργια πράγματα, να προσθέσετε ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σας, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά. Μην εκπλαγείς αν κάνεις μια γνωριμία σε ένα χώρο που ούτε φαντάζεσαι. Η δική σου ομορφιά άλλωστε βρίσκεται στην καρδιά σου και καθρεφτίζεται στα μάτια σου.

Καρκίνος
Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των εργασιακών σου καλείσαι να πάρεις αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό φρόντισε να προετοιμαστείς και να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Η θέση του Ερμή λειτουργεί βοηθητικά για τις συζητήσεις των επαγγελματικών σου κι έτσι μπορείς ευκολότερα να διαπραγματευτείς και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου, αρκεί να δώσεις την πρέπουσα σημασία στις λεπτομέρειες. Μέρα με τη μέρα η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει κι έτσι θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες παρελθοντικές, συναισθηματικές καταστάσεις. Να κοιτάξεις μπροστά και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση μην αφήνεις το μυαλό σου να σε παρασύρει σε παγίδες εις βάρος του αγαπημένου σου. Εμπιστεύσου τον για να μπορέσει η σχέση σας να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Λέων
Τα οικονομικά σου θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή τη βδομάδα. Θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και ταυτόχρονα να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μπορεί να μην τα καταφέρεις αυτή τη βδομάδα, μπορείς όμως να δρομολογήσεις τα πράγματα και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Πρόσεξε να μην υποσχεθείς και δεσμευτείς σε καταστάσεις που είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις σου στα εργασιακά. Σε κάθε περίπτωση όμως οι προσπάθειες σου αναγνωρίζονται κι αυτό το εισπράττεις. Εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφο σου σχεδόν όλη τη βδομάδα, εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασης προς το τέλος της εβδομάδας που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Εσύ που είσαι μόνος, αυτή τη βδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου και ο τρόπος που λανσάρεις τον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθηση σου σε κάνει ακαταμάχητο και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Παρθένος
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα επαγγελματικά και με την ευχέρεια του λόγου που διαθέτεις, μπορείς να κατακτήσεις τους στόχους σου, αρκεί αν είσαι υπομονετικός και μεθοδικός. Νέες εργασιακές προτάσεις να τις προσαρμόσεις στα μέτρα σου, να βοηθήσεις συνεργάτες δείχνοντας τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Η επιτυχία στα συναισθηματικά σου είναι δεδομένη, μιας και λάμπεις ολόκληρος. Αν και κουρασμένος, έχεις τη δυνατότητα να καθηλώσεις τους πάντες. Η εξωστρέφεια σου σε κάνει να μην αρνείσαι καμία πρόταση και καμία νέα γνωριμία. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και έχεις βρει τον άνθρωπο σου, σταμάτα να είσαι τόσο επικριτικός και αυστηρός μαζί του. Ότι κάνεις εσύ δεν μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι. Ασχολήσου με το σύντροφο σου και δείξε του την τρυφερή και ερωτική πλευρά σου.

Ζυγός
Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές φαίνεται να είναι η βδομάδα σου. Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής σου συνεχίζονται, όμως οι εξελίξεις δε σου επιτρέπουν να νιώσεις κούραση ούτε και απογοήτευση φυσικά. Έντονο παρασκήνιο φαίνεται να υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σ’ αυτό, μιας και κάποιοι προσπαθούν να σε παγιδεύσουν. Απέφυγε τις αλλαγές μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το πεδίο και να ενημερωθείς και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα οικογενειακό θέμα θα σε απασχολήσει σχεδόν όλη τη βδομάδα, καθώς η λύση που επιβάλλετε δεν περνάει μόνο από το δικό σου χέρι. Σε επηρεάζει όμως ψυχολογικά και συναισθηματικά, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέξεις τις αντιδράσεις σου. Θέλεις να ερωτευτείς και θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο; Είναι αδύνατον να σου αντισταθεί με την γοητεία σου να ξεπερνά κάθε όριο. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το σασπένς που χρειάζεται η συνταγή της ευτυχίας. Απελευθερώσου συναισθηματικά και καλού – κακού πρόσεχε και τους πειρασμούς που μπερδεύονται στα πόδια σου.

Σκορπιός
Στόχος σου αυτή τη βδομάδα είναι να εντυπωσιάσεις, να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και να θέσεις υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου. Έτσι μπαίνουν καινούργια άτομα στη ζωή σου και μάλιστα σημαντικά, που θα πιστέψουν σε σένα και θα στηρίξουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Από την άλλη θα πρέπει να προσέξεις, γιατί πίσω από την πλάτη σου παίζονται πολλά σενάρια. Έντονο παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί βέβαια κάποια στιγμή θα σε εκπλήξει. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια προσπάθεια να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, διεύρυνε την κοινωνικότητα σου, πάρε μέρος σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί φαίνεται να σου δίνετε η δυνατότητα για νέες πιπεράτες περιπέτειες.

Τοξότης
Αν και αρκετά κουρασμένος απ’ τις αναποδιές και τα απρόβλεπτα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες προκλήσεις αυτή τη βδομάδα. Οι θετικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να αποδείξεις τις πραγματικές σου αξίες στα εργασιακά. Είσαι διατεθημένος να δουλεύεις μέρα – νύχτα προκειμένου να φτάσεις στο στόχο σου. Η ικανοποίηση σου όταν λαμβάνεις νέα καθήκοντα και ερεθίσματα, ανεβάζει τον πήχη των φιλοδοξιών σου. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου από τον ερωτικό σύντροφο σου αυξάνονται κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις κυρίως προς στα μέσα της εβδομάδας. Εσύ που είσαι μόνος και παρόλο που σε ενδιαφέρει ο συναισθηματικός σου τομέας, αυτή τη βδομάδα δεν κάνεις τίποτα για αυτό. Ασχολείσαι περισσότερο με φίλους, οικογένεια και κυρίως δουλειά.

Αιγόκερως
Οργάνωσε από νωρίς το πρόγραμμα της εβδομάδας σου προκειμένου να αποφύγεις το άγχος των υποχρεώσεων σου, που δεν είναι και λίγες. Απ’ την άλλη η συνέπεια στα όσα αναλαμβάνεις είναι πολύ σημαντική για εσένα και αυτό σου δημιουργεί στρες. Προώθησε με μεγαλύτερη ευκολία αυτή τη βδομάδα τα σχέδια σου στα εργασιακά και κυρίως νέες σου συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός για σένα αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό και αποφασίζεις να αλλάξεις συνήθειες. Να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, αναθεώρησε λίγο τον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στο σύντροφο σου και πάρε τα μέτρα σου προτού φτάσουν τα πράγματα σε οριακό σημείο. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματα σου και μίλησε του για τις ανάγκες σου.

Υδροχόος
Οργάνωσε με προσοχή και μυστικότητα τα σχέδια σου και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που το παρελθόν έχει δείξει πως δεν είναι ειλικρινείς και ευθείς απέναντι σου. Έχεις το χάρισμα να συγχωρείς εύκολα και να ξεχνάς επίσης. Μπορεί να θέλεις και να επιζητάς μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου, ακόμα και του προσανατολισμού σου, όμως δε θα πρέπει να βιάζεσαι. Ενημερώσου πρώτα, βεβαιώσου και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου. Η έλλειψη μιας συντροφιάς σου έχει γίνει μια έμμονη ιδέα το τελευταίο διάστημα. Κάλυψε τις συναισθηματικές σου ανάγκες με τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Είναι προτιμότερο απ’ το να αναλώνεσαι άσκοπα με ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε μια σου ματιά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με το σύντροφο σου και μην τον απομονώνεις. Δέξου και εκτίμησε τις απόψεις του που είναι πιο αντικειμενικές και ψύχραιμες.

Ιχθύες
Αυτή τη βδομάδα σε διακρίνει μια υπερκινητικότητα. Δεν ξέρεις τι θέλεις, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις και τα θέλω σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Μην αμφισβητείς τις μέχρι τώρα επιλογές σου στα εργασιακά. Μπορεί κάποιες πρόσφατες συνεργασίες να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα και να αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να τις αφήσεις πίσω σου. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους σε κάνει ακαταμάχητα γοητευτικό, γι’ αυτό πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είτε είναι μια νέα γνωριμία, είτε σχετίζεται με το παρελθόν σου, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να δράσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταμάτα να είσαι τόσο αναλυτικός με τα πάντα. Τον κουράζεις και άκρη δε βρίσκεις. Καλύτερα να προσπαθήσεις να τον σαγηνεύσεις και να τον εκπλήξεις με τις ερωτικές σου προκλήσεις και το μοναδικό ταπεραμέντο σου.tlife.gr