MY KTEO

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Κολτζή ανήμερα των γενεθλίων του (φωτογραφίες)


Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή του στο Δημαρχείο Πειραιά.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων του για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ελένη Κολτζή στον Πειραιά. Ο γάμος τελέστηκε στην Πινακοθήκη με ελάχιστους καλεσμένους, ανθρώπους από το πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των νεόνυμφων.


Ενδιαφέρον ήταν ότι από την πλευρά του Γιάννης Παπαμιχαήλ έδωσαν το παρόν η δεύτερη σύζυγος του πατέρα του Νανά Ειλικρινή, ο «πυροσβέστης» όπως την περιέγραψε στο βιβλίο του, που επενέβαινε πάντα για να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Ο γάμος του αείμνηστου ηθοποιού και της δεύτερης συζύγου του διήρκεσε από το 1975 ως το 1990. Παρούσα επίσης ήταν και η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού Νάντια Μουρούζη.


Στην τελετή δεν προσκλήθηκαν, όπως έγινε γνωστό, η χήρα του θείου του, Τάκη Βουγιουκλάκη, Έφη Πίκουλα, ούτε ο Αντώνης Βουγιουκλάκης.

Ο Γιάννης Βουγιουκλάκης που έγινε σήμερα 55 ετών επέλεξε να φορέσει γκρι κοστούμι, ενώ η νύφη επέλεξε νυφικό με ιδιαίτερο κόψιμο στο μπούστο, κατάλληλο για πρωινούς γάμους.



iEidiseis.gr