MY KTEO

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Την αφαίρεση των λαμαρινών που έχουν τοποθετηθεί στην οδό Σταμάτη ζήτησαν μέλη του Συλλόγου «Το Κάστρο» στη συνεδρίαση της Κοινότητας Χαλκίδας – «Θα συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση στην Αρχαιολογία» δεσμεύτηκε ο Γιάννης Μπιλάλης


Η τοποθέτηση τσίγκινων προστατευτικών λαμαρινών σε ιδιοκτησία στην οδό Σταμάτη στη Χαλκίδα, απασχόλησε για ακόμα μια φορά το συμβούλιο της Κοινότητας Χαλκίδας στη χθεσινή συνεδρίαση.

Κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Παρασκευής και μέλη του Συλλόγου Πολιτών «Το Κάστρο» έδωσα ντο «παρών» και ζήτησαν να αφαιρεθούν, αφού μόνο κακό κάνουν, όπως υποστήριξαν. «Μας κόβουν τον αέρα και αποτελούν εστία μόλυνσης. Μετατρέπουν το σημείο σε γκέτο αποβλήτων ζώων και ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζοπούλου και ζήτησε να αφαιρεθούν. Ενώ επεσήμανε ότι η τοποθέτηση των λαμαρινών εμποδίζει μεταξύ άλλων τη διέλευση ασθενοφόρων και πυροσβεστικών οχημάτων.

Την κατανόηση του στο πρόβλημα εξέφρασε ο προεδρεύων του συμβουλίου Γιάννης Μπιλάλης και υπογράμμισε ότι θα συνεχιστεί η πίεση προς την Αρχαιολογία, ώστε να δοθεί λύση το γρηγορότερο δυνατό, αφού έτσι κι αλλιώς το συμβούλιο της Κοινότητας Χαλκίδας δεν έχει καμία δικαιοδοσία να προβεί σε κάποια ενέργεια.