MY KTEO

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Βράβευση μαθητικής ομάδας του ΕΠΑΛ Καρύστου στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων


Το 1ο ΕΠΑΛ Καρύστου συμμετείχε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και τίτλο «Ιστορίες για να ακουστούν». Η μαθητική ομάδα, που αποτελείται από τους μαθητές της Γ ́ Λυκείου Αλεξάνδρα Ζωγράφου, Γιώργο Αλεξανδρή και Δημήτρη Γάβρια, απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία ηχητικής δημιουργίας/καταγραφής (συνέντευξη). Ο τίτλος της ηχητικής
δημιουργίας των μαθητών είναι «Το κόκκινο βιβλίο». Ως έπαθλο, δύο μαθητές της μαθητικής ομάδας θα συμμετέχουν στο summer camp του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων που θα πραγματοποιηθεί από 30/06/24 έως 07/07/24 στα Χανιά.

"Ευχαριστούμε την κ. Μαρία Πολυμέρου που μας παραχώρησε τη συνέντευξη και τον κ. Παντελή Εμμανουήλ ο οποίος μαζί με την κα Πολυμέρου δέχτηκαν να παρουσιάσουν και να καταγραφεί μία σκηνή από το έργο του Joël Pommerat «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», που πλαισίωσε τη συνέντευξη. Θερμά συγχαρητήρια στους δύο μαθητές και τη μαθήτρια καθώς και στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, Βασιλική Προκοπίου και Ευμορφία Κηπουροπούλου για την κατάκτηση του βραβείου", αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Οι απονομές των βραβείων θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων (16-26/10/2024).