MY KTEO

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Παράταση για τον Κοινωνικό Τουρισμό αλλά με τεχνικά προβλήματα


Αντιμέτωποι με τεχνικά προβλήματα, καθυστερήσεις και ακυρωμένες αιτήσεις βρέθηκαν οι υποψήφιοι - δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025, που προσπάθησαν να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν οικονομικές ή ακόμα και δωρεάν διανυκτερεύσεις σε καταλύματα της χώρας τις προηγούμενες ώρες.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, θα παραμείνει ανοιχτή έως και σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 10:00, ανεξαρτήτως του ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου, ωστόσο φαίνεται πως πολλοί αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες.

Ειδικότερα, πολίτες σχολιάζουν πως η σχετική πλατφόρμα δεν ανοίγει από το κινητό τους, ενώ όσοι επέλεξαν να κάνουν αίτηση από υπολογιστή, βλέπουν την ιστοσελίδα να «κολλάει», να «αργεί να φορτώσει», ενώ σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται να κάνουν επαναφόρτωση των στοιχείων τους πάνω από 1-2 φορές.

Μάλιστα, ορισμένοι βλέπουν πως μετά από τα reload, η αίτηση τους εμφανίστηκε ως «ακυρωμένη» και χρειάστηκε να κάνουν νέα αίτηση από την αρχή.

Υπενθυμίζεται πως ο νέος κύκλος του προγράμματος της ΔΥΠΑ θα ξεκινήσει 1 Ιουλίου και αφορά σε 300.000 επιταγές, με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 43% από πέρυσι, ενώ συνολικά, ο προϋπολογισμός του προγράμματος έχει τετραπλασιαστεί την τελευταία 5ετία.


CNN.gr