MY KTEO

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Χαλκίδα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην φοιτήτρια Γεωργία-Μαρία Μάστορη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη


Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη φοιτήτρια από τη Χαλκίδα Γεωργία-Μαρία Μάστορη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη, στις 6.30 το απόγευμα στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Η κοπέλα επέβαινε στο αυτοκίνητο που τα ξημερώματα της Κυριακής συγκρούστηκε με λεωφορείο, και έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νέοι άνθρωποι ενώ ο πέμπτος επιβαίνων είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Η άτυχη Γεωργία-Μαρία Μάστορη ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το οποίο εξέδωσε ψήφισμα:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον αδόκητο θάνατο της αγαπητής φοιτήτριας Γεωργίας - Μαρίας Μάστορη, του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η Συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, δια του προέδρου της Καθηγητή κου Γεωργίου Τσιγάρα, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της νεαρής φοιτήτριας».