MY KTEO

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Η λέξη στην οποία αντιδρά και τα τραγούδια – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη


Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται εδώ και πολλές ημέρες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου τον επισκέπτονται οι δικοί του άνθρωποι και του κρατούν συντροφιά, ελπίζοντας ότι η παρουσία τους θα βοηθήσει στην ανάρρωσή του.

Σήμερα μάλιστα η «Super Κατερίνα» είχε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα Κόκοτα, η κόρη του και η αδελφή του τον επισκέπτονται καθημερινά, του μιλούν επί ώρες και του βάζουν να ακούει την αγαπημένη του μουσική.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου η οποία έχει τακτική επικοινωνία με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, περιέγραψε την κατάσταση ως εξής: «Κάθε μέρα πηγαίνει εκεί. Έχει αντιδράσεις σε τραγούδια που του βάζει, αλλά και σε κάποιες λέξεις. Έχει αντιδράσει δυο φορές στη λέξη “θάλασσα”», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σε άλλο μήκος κύματος, η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επέμεινε ο αγώνας για την βελτίωση της υγείας του τραγουδιστή θα είναι μαραθώνιος.

«Χρειάζεται πολύ χρόνο για την αποκατάστασή του. Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Εκεί έχει περισσότερο χρόνο για επαφή με τους δικούς του ανθρώπους γιατί στη ΜΕΘ είναι δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνετε.

Γίνονται απεικονιστικοί έλεγχοι για τον εγκέφαλό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται πολύ χρόνο ακόμα για να δούμε την εξέλιξη τους επόμενους μήνες» είπε η πρόεδρος της ΕΥΝΑΠ. Και απαντώντας σε ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα πρόσθεσε: «Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, έχει δική του αναπνοή και περιμένουμε την εξέλιξη τους επόμενους μήνες. Φυσικά χρησιμοποιείται η μουσική που έχουν διαλέξει η σύζυγος και κόρη του. Μέχρι εκεί, δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω, καταλαβαίνετε ότι κάποια πράγματα έχουν όρια».



iEidiseis.gr