MY KTEO

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Μητσοτάκης: «Οι πολίτες έχουν απαιτήσεις από εμάς – Ζητούν λιγότερα λάθη»

 


Πέντε ώρες κράτησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό να κάνει την εισήγησή του στέλνοντας μηνύματα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό και με τους βουλευτές του να απηχούν μέσα από τις τοποθετήσεις τους, τους δικούς του προβληματισμούς, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ο πρωθυπουργός βγαίνοντας από την συνεδρίαση και συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους μίλησε για μια «Εξαντλητική αλλά πολύ ουσιαστική διαδικασία. Με καλή διάθεση». «Συζητήθηκαν όλα και άκουσα και πράγματα που δεν γνώριζα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέκρινε την διαδικασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «Κάναμε συνεδρίαση 5 ώρες, όχι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ».

Συμφώνησε με την θέση του Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι όλα πρέπει να συζητούνται εκεί και όχι μόνο στο εντευκτήριο. «Πήρα τα μηνύματα για παράπονα για γενικούς γραμματείς και θα δείτε αλλαγές. Θα αρχίσω τις συναντήσεις με βουλευτές ανά 20αδες για να γίνεται ουσιαστική συζήτηση. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή σε όλους».