MY KTEO

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Στέλιος Ρόκκος: Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδελφού του – «Η μαμά μου δεν νιώθει πόνο, έχει χάσει δύο παιδιά»


Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Ριζόπουλου και στο Κοσμοράδιο 95,1 βρέθηκε ο τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος ο οποίος μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του που πνίγηκε τον περασμένο Δεκέμβρη σε υποβρύχιο ψάρεμα στη Λήμνο και για την εκπομπή που θα κάνει μαζί με την σύζυγό του.

«Με τον Νίκο προσπαθούσα πιο πολύ εγώ από τη Λελέ, γιατί με τον Νίκο τη Λελέ τη “χάσαμε”, εννοώ ότι ακόμα όποτε το θυμάμαι, καταρχάς, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά ακόμα, η Λελέ δεν έχει ακόμα πάει στο καφενεδάκι του Νίκου, εγώ πήγα μια μέρα. Εκεί δουλεύει τώρα ο γιος του, ο Δημήτρης, και κάθισα έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται. Δηλαδή, πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ή συνεχίζεις, ή δεν συνεχίζεις. Η Λελέ σε αυτό το θέμα δεν έχει συνεχίσει. Του είχε πολλή αδυναμία. Τη Λελέ εκεί την “έχασα”», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τρόπο που το διαχειρίζεται η μητέρα του: «Η μαμά μου μια χαρά είναι, δεν μπορεί να πονέσει άλλο, δεν νιώθει πόνο, αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου, έχει χάσει δυο παιδιά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Και παιδιά που ήμασταν μια γροθιά, οικογένεια τώρα απίστευτη».

Επιπλέον, ρωτήθηκε σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, Βάσω, για την οποία είπε: «Μου είχαν πει κάτι ότι είχαν κάποια οικονομικής φύσεως προβλήματα. Αυτό. Είναι πολύ μακριά από τη δική μου σφαίρα, όλα αυτά. Η αδελφή μου ας πάρει ό, τι θέλει. Εγώ είμαι έτσι με τους ανθρώπους μου και με τους φίλους μου».

Τέλος, έδωσε την απάντησή του στο ενδεχόμενο μιας ταξιδιωτικής εκπομπής: «Η εκπομπή μου θα ξεκίναγε πολύ πριν το Πάσχα. Είναι τελειωμένο να γίνει, φέτος δεν θα προλαβαίναμε με τίποτα γιατί κλείστηκε πολύ αργά η συμφωνία για να γίνει. Θα γίνει με τη Λελέ, με μηχανές και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το κουβέντιασα, που τα ξέρει πάρα πολύ καλά».



enikos.gr