MY KTEO

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: Διαψεύδει τις φήμες για την προσωπική ζωή του - «Το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό»


Ο Γιώργος Λιάγκας διάψευσε με έμμεσο τρόπο τα ρεπορτάζ ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τη Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά, μετά από τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, είναι ελεύθερη να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει. Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από το διαζύγιό του με την Φαίη Σκορδά πριν από μια οκταετία, προστατεύει πεισματικά την προσωπική ζωή του από τα αδιάκριτα βλέμματα. Παρότι, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος είπε σε συνεντεύξεις του, είχε κάποιες σχέσεις, αυτές δεν είχαν διάρκεια και δεν θέλησε να τις δημοσιοποιήσει.

Όμως, πριν από δύο εικοσιτετράωρα μια φωτογραφία που τον εικονίζει να διασκεδάζει με παρέα σε στέκι της παραλιακής πυροδότησε σενάρια περί δεσμού του δημοσιογράφου με τη Μαρία Αντωνά.

Η φωτογραφία και οι σχετικές πληροφορίες δημοσιοποιήθηκαν μέσα από το μπλογκ του Νάσου Γουμενίδη ο οποίος «απείλησε» με αναλυτικό ρεπορτάζ και αδιάσειστα πειστήρια στην εκπομπή του το σαββατοκύριακο.

Σήμερα λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στις φήμες με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο. Ανέλυσε το πως την Τρίτη επιστρέφοντας στο σπίτι του πήρε το jet ski του και ξανοίχτηκε στη θάλασσα, επιστρέφοντας στο σπίτι του γύρω στις εννέα το βράδυ.

«Δεν είναι επικίνδυνο να είσαι μόνος σου τόσες ώρες;» αναρωτήθηκε ο στενός συνεργάτης του Τάσος Τεργιάκης.

«Το ταξίδι της ζωής θέλω να ξέρετε ότι είναι μοναχικό. Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας. Ο βίος είναι μοναχικός» βρήκε την ευκαιρία να παρατηρήσει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ρώτησε τους συνεργάτες του: «Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;».

«Πολλά, αλλά δεν θα το κάνουμε» απάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Άρια Καλύβα συμπλήρωσε: «Ορθολογισμός λέγεται αυτό».

«Μπράβο Άρια, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις κι ας τσακωνόμαστε» επιβράβευσε τη συνεργάτιδά του ο παρουσιαστής.



iEidiseis.gr