MY KTEO

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Πένθος για τους δικηγόρους της Χαλκίδας- Απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους - Τι ώρα είναι η κηδεία της Σουζάνας Αυλωνίτου

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, σε έκτακτη συνεδρίασή του την 4η Ιουνίου του έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της εν ενεργεία συναδέλφου Δικηγόρου Χαλκίδας Χρυσούλας (Σουζάνας) Αν. Αυλωνίτου, αποφάσισε ομόφωνα:

 Να απευθύνει πρόσκληση στο σύνολο των Δικηγόρων Χαλκίδας όπως παραστούν στην εκφορά της αείμνηστης συναδέλφου, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα την 5η Ιουνίου του έτους 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Να κατατεθεί στεφάνι σε ένδειξη τιμής στην μνήμη της συναδέλφου και να εκφράσει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας, διά της παρούσας απόφασης του καθ’ ύλην αρμόδιου Δ.Σ., αποφασίζει ομόφωνα την Α Π Ο Χ Η των Δικηγόρων Χαλκίδας από τα καθήκοντά τους την ημέρα της κηδείας της εκλιπούσας συναδέλφου μας, ήτοι την 5η Ιουνίου του έτους 2024, ημέρα Τετάρτη, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για την προσφορά και το ήθος που την διέκρινε καθ’ όλη την διάρκεια του βίου της καθώς και κατά την άσκηση του λειτουργήματός της.

 Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται η χορήγηση άδειας από τον Δικηγορικό Σύλλογο αναφορικά με υποθέσεις που βρίσκονται στο στάδιο της παραγραφής καθώς και για οποιαδήποτε διαδικαστική πράξη υπόκειται σε προθεσμία.