MY KTEO

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος... τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού


Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο μέχρι τον Επίλογο.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο Σασμός κλείνει με τον Επίλογο και μεταφέρει τις ζωές των πρωταγωνιστών τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού στο τελευταίο επεισόδιο.

Ο Μαθιός πέφτει θύμα φονικής ενέδρας. Ομολογεί τον φόνο του Στεφανή, μετά τη γέννηση της κόρης του και κατά τη μεταγωγή του μπαίνει μπροστά και δέχεται ο ίδιος τη σφαίρα που προοριζόταν για τον Ρούσσο. Ο Ανδρέας έχει επιστρέψει στο χωριό μόνο για να κάνει κακό και τελικά ο Μαθιός είναι το θύμα του.

Η Βασιλική θα είναι πάλι η τραγική φιγούρα, αφού ο Μαθιός θα αφήσει την τελευταία του πνοή στα χέρια της. Στη συνέχεια η απελπισία και το πένθος θα την οδηγήσουν σε μια απεγνωσμένη κίνηση. Θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει μαζί με την κόρη της πέφτοντας από γκρεμό. Αλλά η σκέψη του Μαθιού και η εικόνα του που της ζητά να μεγαλώσει την μικρή ειρηνικά με αγάπη, θα την σταματήσουν.

Ο Σασμός έρχεται με μια βάφτιση, μια συνήθεια που έχει σώσει πολλές ζωές στην Κρήτη. Ενώ μετά από 3 χρόνια η Αργυρώ μένει έγκυος ξανά και το δεύτερο παιδί της με τον Αστέρη δένει τους Βρουλλάκηδες και τους Σταματάκηδες.




iEidiseis.gr