MY KTEO

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια συναισθηματικές εντάσεις καθώς ο Ερμής στο δημιουργικό σου τομέα συγκρούεται με τον Πλούτωνα νωρίς σήμερα. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε παρακάμψει ή να πάρει το πάνω χέρι. Σκέψου ότι οι γύρω σου μπορεί προσωρινά να κρατούν μυστικές τις απόψεις τους. Εάν τα μαθήματα που παίρνεις δεν προκύπτουν από συγκρούσεις, το άγχος για την επικοινωνία είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Επιδίωξε να κάνεις ότι μπορείς για να απελευθερώσεις και να ξεκαθαρίσεις, αντί να κρατάς αρνητικά συναισθήματα σήμερα.

Ταύρος
Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένος με ένα έργο ή μια ιδέα, αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις αντίθεση σ’ αυτό. Ψυχικές εντάσεις, ανησυχίες που σε βαραίνουν πολύ ή απογοητευτικές διαφωνίες είναι πιθανές με μια αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα νωρίς σήμερα. Οι γύρω σου μπορούν να υπερασπιστούν τις ιδέες τους ή να αναδυθεί κάποιο οικογενειακό δράμα. Μπορεί να υπάρχει κάποια χαοτική ενέργεια στον εσωτερικό κόσμο σου ή στη ζωή του σπιτιού σου. Η συγκέντρωση στην ταξινόμηση και την οργάνωση των πραγμάτων μπορεί να σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθεί ς.

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα μπορεί νιώσεις πως έχεις πολλά στο μυαλό ή στο πιάτο σου. Μια αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες ή φόβους για απώλεια του θαυμασμού από κάποιον. Επίσης, θα μπορούσε να προκαλέσει φόβους για αλλαγές. Σκέψου ότι το είσαι απόλυτος μπορεί να σε εμποδίσει να προχωρήσεις και να αναπτυχθείς. Ωστόσο, δεν πρόκειται για παραχωρήσεις. Χρειάζεται να ανακατευθύνεις τον εαυτό σου εάν έχεις ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια σε κάτι που σε έχει στραγγίξει. Στόχος να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο, καθώς η αγανάκτηση μπορεί να σου κλέψει την ευτυχία.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις αλληλεπιδράσεις σου ή ανησυχίες να βαραίνουν το μυαλό σου νωρίς σήμερα. Οι γύρω σου μπορεί να είναι ελαφρώς πιο αμυντικοί ή να αισθάνονται την ανάγκη να αποδείξουν κάτι, εάν μια ιδέα αμφισβητεί το επίπεδο άνεσης σου. Το να πιέζεις για απαντήσεις δεν είναι καλή ιδέα και τα προβλήματα με τα χρήματα ή την υποστήριξη που σε βαραίνουν μπορεί να φτάσουν σε σημείο καμπής. Εάν αισθάνεσαι υποτιμημένος, οι απογοητεύσεις μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Θυμήσου ότι ο συμβιβασμός θα ήταν ιδανικός, αλλά το να φτάσεις εκεί περιλαμβάνει προσφορά και είναι καλύτερο να μην υπολογίζεις ότι οι άλλοι θα το κάνουν αυτό, τουλάχιστον για την ώρα.

Λέων
Μια αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα μπορεί να φέρει περίπλοκες αλλά δυνητικά αποκαλυπτικές ενέργειες νωρίς σήμερα. Οι ιδέες ή τα σχέδια σου μπορεί να συναντήσουν εμπόδια και μπορεί να είναι καλή ιδέα να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου και να μην πιέζεις καταστάσεις. Αντίθετα, άφησε το μυαλό σου να εξερευνήσει νέες ιδέες. Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι δύσκολες ή μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένος αν δεν είσαι ελεύθερος να εκφραστείς αυθόρμητα. Οι συγκρούσεις που αναδύονται τώρα, μπορούν να σου δώσουν μια εικόνα για τις κρυμμένες δυνάμεις στη ζωή σου που μπορεί να υπονομεύουν την πρόοδο σου ή να σε εμποδίζουν να προχωρήσεις μπροστά.

Παρθένος
Μια υπερβολική περιέργεια μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι έτοιμος για κάτι πριν γίνει. Οι έντονες σκέψεις ή ανησυχίες είναι πιο εμφανείς νωρίς σήμερα, με μια αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα. Απέφυγε να επιτρέψεις στις ανησυχίες σου να υπονομεύουν τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους, οι οποίες θα μπορούσαν να εκφραστούν διαφορετικά. Θα μπορούσες κάλλιστα να ανακαλύψεις ότι το να κρατάς ένα έργο ή μια ιδέα για τον εαυτό σου είναι χρήσιμο προς το παρόν. Αν δεν διοχετεύσεις πνευματική ενέργεια σε κάτι δημιουργικό και θετικό, προσπάθησε να δαμάσεις τη φαντασία σου.

Ζυγός
Οι εντάσεις και οι πιέσεις από τους άλλους, ειδικά στον έρωτα και τη φιλία μπορεί να είναι ένα θέμα και μπορεί να εμπλέκεται μια εμμονή. Μπορεί να πηγαίνεις πέρα – δώθε μεταξύ μιας έντονης επιθυμίας να φτάσεις στην αλήθεια ενός θέματος και ενός φόβου να το κάνεις. Ο στόχος τώρα θα πρέπει να είναι η κάθαρση και η απελευθέρωση. Πιθανότατα κρατάς κάτι πολύ σφικτά και δεν μπορεί να αναπνεύσει σε αυτή τη θέση! Ή περιορίζεις την ελευθερία σου για να το κάνεις αυτό. Όπως και αν έχει, ο στόχος τώρα θα πρέπει να είναι να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου χαλαρώνοντας.

Σκορπιός
Οι παλιές πληγές μπορούν να αναδυθούν νωρίς σήμερα ή μπορεί να βρουν έκφραση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στις συνομιλίες σου. Οι φόβοι ότι θα σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια ή ότι κάτι σου κρύβουν, μπορεί να οδηγήσει σε απογοητευτικά σενάρια ή εντάσεις. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν ή μπορεί να προκύψουν κρυφά ζητήματα, που ιδανικά θα σε ωθήσουν προς το φως, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να είναι λίγο άβολα. Τα αδιέξοδα είναι πιθανά και ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις τα προβλήματα. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως είναι καλύτερο να παρατηρήσεις, να διαμορφώσεις μια στρατηγική και να ενεργήσεις αργότερα.

Τοξότης
Με τον Ερμή με την ανάλαφρη επικοινωνιακή του επιρροή, σε αντίθεση με το σκοτεινό, μετασχηματιστικό Πλούτωνα νωρίς σήμερα, μπορεί να υπάρχει κάποιος φόβος αλλαγής πίσω από διαφωνίες. Αυτή η διέλευση μας προκαλεί να αναπτυχθούμε μέσω συνομιλιών ή έκθεσης σε διαφορετικές ή νέες ιδέες, απόψεις και μεθόδους. Κάτω από αυτή τη διέλευση, οι επιφανειακές διαφορές απόψεων μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Είναι έντονη η ψυχική ένταση. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια ή κάποια αντίσταση. Προβλήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη μάθηση ή τη μεταφορά μπορούν να απασχολήσουν το μυαλό σου.

Αιγόκερως
Η ψυχική σου ενέργεια είναι έντονη νωρίς σήμερα, αλλά μπορεί να είναι κάπως προβληματική. Μπορεί να υπάρξει ένταση σε μια σχέση εάν υπήρξαν ανισορροπίες και δημιουργήθηκαν δυσαρέσκειες. Ή, οι ανησυχίες μπορεί να φαίνονται πιο πιεστικές ή να αιωρούνται βαριά στον αέρα, καθιστώντας δύσκολη την απόλαυση. Αγκάλιασε αντί να αντιστέκεσαι στις ευκαιρίες να αναπτυχθείς και να διώξεις το φόβο του παρελθόντος. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό να προσέχεις την υπερβολική προσκόλληση σε ιδέες ή πράγματα και να στοχεύσεις στο να ξεπεράσεις τις ύποπτες σκέψεις.

Υδροχόος
Οι γύρω σου μπορεί να πατήσουν τα κουμπιά σου νωρίς σήμερα. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να εμπλακείς σε μια διαφωνία και οι διαφορές απόψεων ή μεθόδων μπορούν να ληφθούν πολύ προσωπικά. Τα ζητήματα που δημιουργούνται κάτω από την επιφάνεια μπορεί τώρα να έρθουν στο επίκεντρο. Είναι πιο πιθανό να νιώσεις δυνατός αν παραμείνεις ανοιχτός, ευέλικτος και εστιασμένος στην ανάπτυξη παρά να ανησυχείς για το τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι. Η διοχέτευση επιπλέον ενέργειας σε παραγωγικές δραστηριότητες μπορεί να είναι ευχάριστη.

Ιχθύες
Νωρίς σήμερα βάλε στόχο να αποφύγεις την παγίδα της υπερβολικής εστίασης σε ελαττώματα ή σε όσα δεν γνωρίζεις. Μια αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να σε εκνευρίσει και θέματα που σχετίζονται με το άγχος ή τις ενοχές μπορεί να υπονομεύσουν την παραγωγικότητα σου. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι τεταμένες ή οι σκέψεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένταση, καθώς επισκέπτεσαι ξανά παλιές πληγές. Μπορεί να υπάρχει λόγος για αυτό! Ίσως είναι καιρός να αφήσεις αυτά τα πράγματα πίσω σου. Μπορεί να προκύψει κάτι που ήταν θαμμένο στο παρελθόν, το οποίο μπορεί να είναι άκρως αποκαλυπτικό, οδηγώντας σε σε σημαντικές αποκαλύψεις.tlife.gr