MY KTEO

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έλεος, έχει έρθει η μισή Ελλάδα κι εγώ είμαι το θέμα; Δεν μ’ αρέσει η γκρίνια»


Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε άμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που δήλωσε πληγωμένος από την «εθνική παρουσιάστρια» γιατί έχει να βρεθεί σε εκπομπή του από το 1998.

Με αφορμή την παρουσία του Άρη Καβατζίκη στο πλατό της, ξεκίνησε να απαντά σε όσα είχε πει νωρίτερα ο Γρηγόρης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Ο Γρηγόρης μας... ένας είναι. Σε μια κουβέντα που την κάνουμε βίντεο, δεν χωράνε όλοι, αυτό του είπα Ελένη. Ξέρω ότι εξέφρασε το παράπονό του για σένα, αλλά εγώ αυτό του είπα. Για μας τους ανθρώπους που είμαστε εδώ τόσα χρόνια υπάρχει μια βιβλιοθήκη. Σαν μια εγκυκλοπαίδεια, υπάρχουν τόμοι, απλά δεν χωράνε όλα σε μια κουβέντα. Του είπα πως ο τόμος της Ελένης κι ο τόμος ο δικός του είναι πολύ κοντινά ράφια. Είστε οι άνθρωποι που μας κάνατε να αγαπήσουμε την τηλεόραση...», ξεκίνησε την κουβένα ο Άρης Καβατζίκης.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταμάτησε εκεί, μίλησε μέσα από τις προσωπικές της εμπειρίες κι από τις εκπομπές της: «Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο, για να το πάω ανάποδα. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, την εποχή ειδικά που έβγαζα τραγουδιστές... αν θεωρεί κανείς ότι επειδή είναι φίλοι στου κάποιοι άνθρωποι τους έχεις δεδομένους στο τσεπάκι να λες «πες του να έρθει». Δεν έχω πει ποτέ για κανέναν «πες του να έρθει», πάντα έλεγα για οποιονδήποτε «παιδιά μην πιέζετε γιατί αν μου έρθει και δεν έχει κέφι τι να το κάνω;».

Ίσως άλλοι παρουσιαστές να θεωρούν δεδομένο πως αφού είμαστε φίλοι με τον τάδε τραγουδιστή να λένε «έλα σε παρακαλώ να κάνουμε αυτό ή εκείνο». Έχω πάρει πάρα πολλά όχι στην καριέρα μου, από στιγμές που μπορεί να ήθελα κάποιον τραγουδιστή, δεν μιλάω για ηθοποιούς γιατί μέσα από τη δουλειά που κάνω είναι πιο καθημερινό. Αλλά την εποχή που έβγαζα τραγουδιστές, τότε που είχα κάθε μέρα... τα έχεις ζήσει τα «όχι»...

Ποτέ δεν πίεσα, ποτέ δεν πήρα κάποια δισκογραφική να πω «μα γιατί το κάνει αυτό». Και με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να βγαίναμε μαζί το βράδυ, να γελάγαμε. Ο καθένας πρέπει να το κάνει έτσι όπως εκείνος θεωρεί σωστό για τον εαυτό του κι εγώ το αποδχομαι. Δεν παύουμε να εκτιμάμε ο ένας τον άλλο.

Δεν υπάρχει θέμα, εγώ τον αγαπώ τον Γρηγόρη. Και τον βλέπω και τον ευχαριστιέμαι, μακάρι να είναι άλλα 25 χρόνια στην τηλεόραση. Αρκεί να κάνει αυτά που του αρέσουν και του ταιριάζουν», είπε.

Ενώ συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είναι γοητευτικός, έχει χιούμορ. Λέω τόσα καλά πράγματα για τον Γρηγόρη και αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει γιατί δεν πάω καλεσμένη. Σου έχει έρθει όλη η Ελλάδα Γρηγόρη, εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη... Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Αυτό είναι πιο σημαντικό;

Πες ότι είχα έρθει πέντε φορές κι έφευγα κι έλεγα κάθε φορά «άντε μωρέ»... Βρε λέω παντού τα καλύτερα γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από τότε που ήσουν στο Μακεδονία TV. Μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη. Και όχι τίποτα άλλο, είναι και ο γιος μου Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο, λες να μου βγει γκρινιάρης; Δεν ξέρω και δεν μου αρέσει η γκρίνια...», είπε ακόμη η Ελένη Μενεγάκη.





iEidiseis.gr