MY KTEO

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σχολιάζει για πρώτη φορά τι δεν πήγε καλά στους «Παγιδευμένους»


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε για τον ρόλο της Αγγελικής, την τηλεοπτική συνύπαρξή της με τον σύντροφό της Κίμωνα Κουρή και τις φήμες από τα παρασκήνια των «Παγιδευμένων».

Για εκείνους που δεν ασχολούνται σε βάθος με τα παρασκήνια των τηλεοπτικών σειρών, η δήλωση του Πέτρου Λαγούτη, του Ανδρέα των «Παγιδευμένων», στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αποτέλεσε σοκ.

«Συνέβησαν πράγματα που εγώ στα 25 χρόνια που δουλεύω, δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω δημόσια αυτά τα πράγματα, θα πω χωρίς να θίξω κανέναν και να αναφερθώ σε κάποιον συνάδελφο – δεχτήκαμε συκοφαντία που η συκοφαντία ταυτόχρονα σημαίνει κα παραπληροφόρηση. Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που παραπληροφορήθηκε, όλο αυτό για εμένα ήταν σοκ, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ τόσα χρόνια στη ζωή μου», ο οποίος με τον τρόπο του -και της συντρόφου του Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ που υποδύθηκε την Άννα- διέψευσε τις ελπίδες των τηλεθεατών ότι θα υπάρξει τρίτος κύκλος της σειράς.

Όμως, στη σειρά συμμετείχε κι άλλο ένα ζευγάρι στη ζωή, ο Κίμωνας Κουρής, ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης της σειράς, και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Αγγελική.

Μιλώντας σήμερα στον Άρη Καβατζίκη στο «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που είχε την ευκαιρία να «συναντήσει» στην επαγγελματική πορεία της την ηρωίδα της, την Αγγελική, μια γυναίκα δυναμική και ταυτόχρονα τόσο δοτική στην προσωπική ζωή της.

Αναφορικά με τα όσα βγήκαν προς τα έξω για την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στα γυρίσματα και τις κακές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη του καστ, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απέφυγε να πει πολλά.

«Τα γυρίσματά μου ήταν σε συγκεκριμένες ιστορίες, ενώ θα ήθελα να συναναστραφώ με περισσότερους ηθοποιούς από το καστ.

Πήρα πάρα πολλά από τους “Παγιδευμένους”. Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά όπως σε όλες τις δουλειές αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν σε βαθμό που να μου μαυρίσει την εμπειρία μου από το σίριαλ» είπε, παίρνοντας τις αποστάσεις τις από τους συναδέλφους της και τα γεγονότα.



iEidiseis.gr