MY KTEO

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


Κριός

Η νέα εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου στον τρόπο που επικοινωνείς ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και συζητήσεις με φίλους. Οι επαγγελματικές υποθέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που τις χειρίζεσαι ως προς τις λεπτομέρειες. Το πλανητικό σκηνικό πιθανό να δημιουργήσει ανταγωνιστικότητα και συγκρούσεις με ανώτερους, αλλά και συναδέλφους. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μη διακινδυνεύσεις τις σχέσεις σου με αυτούς που έχουν αναγνωρίσει τα ταλέντα, τις ικανότητες και την προσφορά σου. Η εκρηκτική σου διάθεση απέναντι στον σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για τα οποία δε είσαι προετοιμασμένος, γι’ αυτό ρίξε τους τόνους και διατήρησε το καλοκαιρινό πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνος, ευχάριστες εξελίξεις φέρνει αυτή τη βδομάδα η Αφροδίτη.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα εργασιακά ζητήματα και την εξέλιξη της καριέρας σου, καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβαίνουν σταδιακά. Οι επόμενες μέρες κάνουν λίγο τη ζωή σου δύσκολη στα εργασιακά και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μην παίρνεις εύκολες αποφάσεις και κυρίως συγκράτησε τα νεύρα σου. Η ειλικρίνεια σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου θα ανταμειφθεί και αυτό θα το διαπιστώσεις στην πορεία της σχέσης σας. Μην του κρατάς μικρά, ανόητα μυστικά που επιβαρύνουν τη θέση σου ή σε εκθέτουν. Εσύ που είσαι μόνος, η Αφροδίτη φέρνει ίσως παρελθοντικές ανέλπιστες ευκαιρίες στο προσκήνιο. Αν νιώθεις πως είναι δύσκολο να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ο αυθορμητισμός αλλά και η αυξημένη γοητεία σου θα σε βοηθήσουν να το διεκδικήσεις αποτελεσματικότερα.

Δίδυμοι

Παρελθοντικές καταστάσεις και εκκρεμότητες έχουν την τάση να επανέρχονται στο προσκήνιο το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό και θα πρέπει να οπλιστείς με δύναμη και υπομονή. Κάποιες μέρες προκαλούν ένταση και δυσκολία συγκέντρωσης. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποθέσεις και μην επιτρέψεις σε σκέψεις ανασφάλειας ή ανυπομονησίας να πάνε τα σχέδια σου ένα βήμα πίσω. Κλείσε μια και καλή θέματα ή διαφορές με τον σύντροφο σου που ανήκουν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνος, ένας παρελθοντικός έρωτας σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο ή μια ακόμα ευκαιρία.

Καρκίνος

Κύριο μέλημα σου αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να είναι το να προστατεύσεις τα όσα μέχρι σήμερα έχεις κατακτήσει, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις και την ομαλή πορεία σου μελλοντικά. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιες μέρες επιβάλλουν μικρές ανακατατάξεις στα εργασιακά. Κάποια σχέδια, προγραμματισμοί ή και κανόνες επιβάλλετε να ξανασυζητηθούν. Ίσως να φανείς λίγο εσωστρεφής θέλοντας να προστατευτείς συναισθηματικά και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Οι απαιτήσεις του σύντροφου σου ίσως και να σου φανούν υπερβολικές, όμως αν μπεις λίγο στη θέση του θα διαπιστώσεις πως η δική σου στάση τον γεμίζει ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνος, προετοιμάσου για αλλαγές οι οποίες θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλές απ’ τις απόψεις σου και τα μέχρι χθες δεδομένα σου.

Λέων

Η βδομάδα δίνει ώθηση στο δυναμισμό σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου, καθώς φαίνεται να είναι καθοριστικές. Διατήρησε και προφύλαξε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου από συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα ή ρήξεις που δεν πρέπει. Η δουλειά και ότι σχετίζεται μ’ αυτή, φαίνεται να είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς λιγάκι και να μη μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες, έτσι ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και να πάρεις αργότερα τις αποφάσεις που πρέπει. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τον εκνευρισμό και την ένταση στον ερωτικό σύντροφο σου. Δες απ’ τη θετική πλευρά τη σχέση σας και τις στιγμές που βρίσκεσαι μαζί φρόντισε να αποφορτίζεσαι. Εσύ που είσαι μόνος, μια ευχάριστη συνάντηση ή ένα αναπάντεχο γεγονός σου δίνει χαρά και σε βγάζει απ’ το λήθαργο.

Παρθένος

Η βδομάδα και κάποιες αστρολογικές όψεις της φέρνουν στην απόλυτη προτεραιότητα σου την προσωπική σου ζωή. Αρκετά την παραμέλησες και είναι καιρός να κοιτάξεις τις ανάγκες και τα καταπιεσμένα συναισθήματα σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι την παρορμητικότητα και τον τρόπο που διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Τα εργασιακά προβλήματα δε λείπουν, καθώς και οι καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Δείξε ψυχραιμία και μη βγαίνεις απ’ τον προγραμματισμό σου. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν εκκρεμότητες και μην φορτώνεσαι με επιπλέον. Η Αφροδίτη φέρνει και προσθέτει ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Μοιράσου τους προβληματισμούς σου μαζί του και συμπεριέλαβε τον στην καθημερινότητα σου με τα όποια προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνος, έχεις την τάση να μένεις εμμονικά σε κάποιες λανθασμένες καταστάσεις και πρόσωπα.

Ζυγός

Αυτή τη βδομάδα βάλε φρένο στις ανασφάλειες σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και την καλοκαιρινή σου διάθεση. Κρίσιμες αποφάσεις φρόντισε όσο μπορείς να τις αφήσεις για αργότερα, καθώς η εικόνα σου δεν είναι ξεκάθαρη και κάποια κομμάτια του πάζλ λείπουν και θα λείψουν. Διαφωνίες πιθανά να υπάρξουν και στα εργασιακά, γι’ αυτό ασχολήσου με τα δικά σου, τους στόχους και τα σχέδια σου και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις που μπορεί να έχουν κακή έκβαση ή κρύβουν ένα παρασκήνιο. Καλού – κακού διαχώρισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου από παρέες και φίλους. Διαμοίρασε σωστά τους χρόνους και το ενδιαφέρον σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σου. Ένα αισθηματικό ειδύλλιο προβλέπεται για σένα που είσαι μόνος που πιθανά σχετίζεται με το παρελθόν.

Σκορπιός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στο επίκεντρο σου θέματα καριέρας και οικογένειας. Κάποια νέα δεδομένα ή και αλλαγές χρειάζονται ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους στις όποιες συζητήσεις. Αποφάσεις εν θερμό μπορεί να έχουν δυσάρεστα ή ανατρεπτικά αποτελέσματα. Διαφορετικές απόψεις με συναδέλφους σου προκαλούν αντιδράσεις. Μάθε να ακούς και να λαμβάνεις υπόψη σου και τις απόψεις των άλλων. Μέσα από αυτές μπορεί να βγεις κερδισμένος. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Το άγχος και η πίεση που δέχεσαι σε άλλους τομείς της ζωής σου, ας μη γίνουν αιτία να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνος, η Αφροδίτη και το πλανητικό σκηνικό φροντίζουν για σένα γι’ αυτό καθησύχασε τις ανησυχίες σου.

Τοξότης

Επέλεξε και επιδίωξε ευχάριστες δραστηριότητες αυτή τη βδομάδα και φρόντισε να διατηρήσεις ψηλά την ψυχολογία σου. Εξασφάλισε προσωπικό χρόνο και οργάνωσε έτσι τις υποχρεώσεις σου ώστε να καταφέρεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για λίγη ανεμελιά και ξεκούραση. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την καλή εικόνα σου και την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπο σου. Είναι σημαντικό επίσης, να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφο σου στα σχέδια και την καλοπέραση σου. Έτσι, κάντε κοινά σχέδια, οργανώστε ίσως και διαφορετικές από τις συνηθισμένες δραστηριότητες και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνος, έχεις μια βδομάδα μπροστά σου που επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Αιγόκερως 

Οικογένεια και σπίτι απαιτούν το ενδιαφέρον σου αυτή τη βδομάδα, καθώς οι ενέργειες της φέρνουν νέα δεδομένα και αλλαγές. Άλλος ένας τομέας που απαιτεί προσοχή είναι των οικονομικών. Περιττά έξοδα καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. Εργασιακά θέματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα, όμως θυμήσου πως κάποιες υποθέσεις σου είναι σημαντικό να διεκπεραιωθούν, γι’ αυτό κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς. Απέφυγε τις εντάσεις και μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα γύρω σου. Η βδομάδα πιθανά να ενισχύσει την ανάγκη μιας σταθερότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνος, προετοιμάσου για αλλαγές και νέες εμπειρίες για την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αυτή τη βδομάδα με το ξεκίνημα της έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και απέφυγε τις διαφωνίες και τις ρήξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, αν κάποιες συμπεριφορές τους νοιώθεις να σε πληγώνουν ή να σε αδικούν. Αν εξαιρέσεις τις πρώτες μέρες της εβδομάδας που χρειάζονται προσοχή στα εργασιακά, σε γενικές γραμμές τίποτα δεν εξελίσσετε άσχημα. Η διευθέτηση δύσκολων θεμάτων σου γίνεται ευκολότερη μέρα τη μέρα. Μια τεταμένη ατμόσφαιρα υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που χρειάζεται προσοχή. Τα όσα ήδη έχετε περάσει είναι αρκετά για να του δείξεις εμπιστοσύνη. Εσύ που είσαι μόνος, η Αφροδίτη υπόσχεται πολλές γνωριμίες και το ενδεχόμενο μια σταθερής και μόνιμης σχέσης στη ζωή σου.

Ιχθύες

Κάποιες υποθέσεις σου αυτή τη βδομάδα σε θέλουν σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Οι υποχρεώσεις σου έχουν την τάση να ανεβαίνουν σταδιακά, καθώς και απρόβλεπτες υποχρεώσεις σε βγάζουν απ’ το πρόγραμμα σου. Θέματα καριέρας και πιθανά παλιές εκκρεμότητες θα σε απασχολήσουν έντονα και θα χρειαστούν έξτρα προσπάθεια. Όσο περνούν οι μέρες το κλίμα αποκαθίσταται, γι’ αυτό φρόντισε να εξοικονομείς ενδιάμεσα διαλλείματα για να απολαύσεις το καλοκαιράκι και θα τονώσουν την ψυχολογία σου. Εξασφάλισε πάση θυσία χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου και για την προστασία της σχέσης σας. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με διαλλακτικότητα και κυρίως καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνος, η βδομάδα αλλάζει πολλά δεδομένα στην καθημερινότητα αλλά και το μέλλον σου γι’ αυτό βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.tlife.gr