MY KTEO

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Χαλκίδα: Τους έκανε τσακωτούς ο σύζυγος!


 Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μαζί με κολλητό φίλο του άνδρα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια τυπική έξοδο και να διασκεδάσουν όλοι μαζί παρέα, σε νυχτερινό μπαρ της Χαλκίδας. Ενώ όλα φαίνονταν να κυλούν ομαλά, φαίνεται πως το πάθος της συζύγου και του «φίλου» ήταν ασυγκράτητο, αφού -παρουσία του συζύγου- οι δυο τους ξεκίνησαν τα χάδια κάτω από το τραπέζι που κάθονταν Ο απατημένος σύζυγος, καθώς απολάμβανε τη βραδιά και την μουσική και δεν είχε πάρει χαμπάρι για τις ερωτικές περιπτύξεις της γυναίκας του με τον καλύτερό του φίλο έσκυψε ξαφνικά να πιάσει τα τσιγάρα του που έπεσαν από το τραπέζι. 

Τότε ήρθε αντιμέτωπος με ένα θέαμα που θα κάνει καιρό να χωνέψει, αφού είδε το πόδι του φίλου του ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας του που καθόταν ακριβώς απέναντί του. 

Φανερά εκνευρισμένος και εκτός ελέγχου, ο απατημένος σύζυγος ξέσπασε, αναποδογύρισε το τραπέζι και στράφηκε απειλητικά προς τον φίλο του και τη σύζυγό του.Ο απατημένος σύζυγος το επόμενο κιόλας πρωί  πήγε στο δικηγόρο του  και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.