MY KTEO

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύφθηκε η πρώτη συνεργάτιδά της στο Mega


Πρόκειται για πρόσωπο πολύ αγαπημένο του τηλεοπτικοί κοινού που είχε πει «όχι» στην πρόταση της Φαίης Σκορδά να βρεθεί στο πλάι της στον Σκάι.

Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστό σε όλους ότι δεν κατάφερε να πάρει μαζί της στον Σκάι τους ανθρώπους που ήθελε. Ο Άρης Καβατζίκης είχε αποκαλύψει on air το «όχι» που είπε στην φίλη του παρουσιάστρια, το οποίο οφείλονταν στο γεγονός ότι δεν του άρεσε η σύνθεση της ομάδα της. Και βέβαια δεν ήταν ο μόνος. Υπήρξε άλλο ένα πρόσωπο που αρνήθηκε να συνδράμει τη Φαίη κι αυτό ήταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η αγαπημένη μαγείρισσα του κοινού επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του «Πρωινού» την οποία εγκατέλειψε για να οδηγηθεί στην αγκαλιά του Mega, όπου την βλέπαμε σε εβδομαδιαία βάση στην «Ελένη».

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει μια «πολυεπίπεδη» συμφωνία με το Mega που αφορά στο σάιτ της, τα έντυπα του ομίλου και κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Φέτος λοιπόν, αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που διαρρέουν, η Αργυρώ θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στη νέα της τηλεοπτική στέγη, όπως αποκάλυψε το «Καλύτερα δεν γίνεται».

Μένει να δούμε αν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά θα δούμε και κάποια ακόμα πρόσωπα από την σύνθεση του «Mega Καλημέρα» και της «Ελένης».



iEidiseis.gr