MY KTEO

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Σασμός spoiler: Καρέ καρέ ο γάμος της Αργυρώς και του Αστέρη - Το τελευταίο πλάνο των πρωταγωνιστών


Ο Επίλογος της σειράς Σασμός γράφεται με ένα μεγάλο κρητικό γλέντι και όλους τους πρωταγωνιστές παρόντες.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο θάνατος του Μαθιού είναι μια από τις τελευταίες πράξεις στον Επίλογο της σειράς Σασμός. Όχι όμως αυτή με την οποία πρωταγωνιστές και συντελεστές αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό.

Η παραγωγή της σειράς επέλεξε μια σκηνή που όλοι περίμεναν μετά από 3 χρόνια. Και φυσικά δεν είναι άλλη από τον πραγματικό Σασμό που έρχεται με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, όπου όλοι αφήνουν πίσω τους πια το μίσος και τις απώλειες. Στην πλατεία της Άνω Ποριάς στήνεται ένα μεγάλο παραδοσιακό κρητικό γλέντι. Κι είναι όλοι τους εκεί για το ζευγάρι που έζησε τα πάντα μέσα σε 3 σεζόν.

Ενώ ένα ακόμη γεγονός θα φέρει χαρά στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Και δεν είναι άλλο από την εγκυμοσύνη της Αργυρώς. Το δεύτερο παιδί της με τον Αστέρη έρχεται και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Κουμπάροι στον γάμο τους, όπως γράφει και το προσκλητήριό τους, είναι ο Τόλης με τη Λεμονιά.

Επίσης τέσσερα πρόσωπα που σημάδεψαν τον Σασμό θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε ένα κοινό πλάνο. Ο Μαθιός, ο Νικηφόρος, ο Μάρκος Βρουλάκης κι ο Βασίλης Σταματάκης θα είναι εκεί για τις οικογένειές τους και θα φύγουν μαζί από το γλέντι.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός θα ακουστεί αρχικά το τραγούδι της Αργυρώς και του Αστέρη από τον Γιάννη Κότσιρα, καθώς κι άλλες από τις μουσικές επενδύσεις των επεισοδίων.

Δείτε φωτογραφίες:









iEidiseis.gr