MY KTEO

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ξέρει τι ζητάνε οι πολίτες


Ξέρει τι ζητάνε οι πολίτες από του συτοδιοικητικούς και γι αυτό προσπαθεί να πετύχει την ομόνοια και τη συνεννόηση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη,
Γιάννης Λαλανίτης. Οι συνδυασμοί σιγά σιγά ολοκληρώνονται και ο κ. Λαλανίτης για μία ακόμη φορά στέλνει το μήνυμα ότι την επόμενη ημέρα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να έχει ο Δήμος Χαλκιδέων ένα καλύτερο αύριο:
"Διαμορφώνονται σιγά σιγά όλοι οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Χαλκιδέων Άνθρωποι αξιόλογοι, μπαίνουν σε διάφορα ψηφοδέλτια, με μοναδικό σκοπό, να προσφέρουν στον τόπο τους, να μπορούν να είναι χρήσιμοι, στην τοπική κοινωνία. Όλοι μας κάτι έχουμε να πούμε, για την καθημερινότητα, για τα μεγάλα έργα, για την ανάπτυξη του πολιτισμού, του αθλητισμού κλπ. Ο νέος νόμος ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ μας επιτάσσει να συνεννοηθούμε να συμπράξουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας, και να δώσουμε στην πόλη της Χαλκίδας, και σε όλο τον Καλλικράτικο δήμο, την καλύτερη δημοτική αρχή όλων των εποχών. Αυτή η συνεννόηση, θα είναι η μεγαλύτερη συμβολή μας στν θεσμό της αυτοδιοίκησης και στην πόλη. Αυτή την ενότητα και την ομόνοια αναζητούν οι πολίτες. Από αυτό κυρίως θα κριθούμε…"