MY KTEO

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ποιμαντικές παρουσίες του Μητροπολίτου Χαλκίδος σε εκδηλώσεις τοπικών συλλόγων



Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ανταποκριθείς σε σχετικές προσκλήσεις που του απηύθυναν, παρευρέθηκε και ευλόγησε Πρωτοχρονιάτικες Αγιοβασιλόπιτες Συλλόγων του Τόπου μας.








Αρχικά, μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία μετέβη στην Αίθουσα Συμβουλίων της Περιφερειακής Ενότητος Ευβοίας και ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Όλοι μαζί» και ευχήθηκε εγκάρδια στα δραστήρια μέλη του.

Το μεσημέρι, σε κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο Μπούρτζι, ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδος, ενώ το απόγευμα ευλόγησε την Βασιλόπιτα του δραστηρίου Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδος «Τ' Αλωνάκι», στον χώρο όπου και στεγάζεται, ευχηθείς εγκάρδια σε όλα τα μέλη του.

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της ιδίας ημέρας, εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπό του και Αντιπρόεδρο του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Φιλανθρωπικού αυτού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως, την οποίαν διοργάνωσε ο δραστήριος Διευθυντής Αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου, Αρχιερατικός Επίτροπος Χαλκίδος και συμμετείχαν περισσότεροι από διακόσιοι εθελοντές, ευεργέτες και φίλοι του Ιδρύματος.